Guido den Aantrekker hekelt grapjes over achternaam

Story-baas Guido den Aantrekker vindt de grapjes over zijn achternaam niet grappig. Hij vindt ze vaak kinderachtig en makkelijk. Dat zegt de bladenmaker, bij het grote publiek bekend als deskundige in Shownieuws, in de Nieuwe Revu. De laatste jaren is Den Aantrekker steeds meer zelf in de spotlights getreden, waardoor hij een bekende Nederlander is geworden. Soms is hij nu zelf mikpunt van spot. “Wat ik wel treurig vind, zijn de ‘grappen’ die over mijn achternaam worden gemaakt.”

De Donald Duck noemde hem Guido den Aansteller. “Ja, maar díe vond ik wel weer fantastisch. Zo werd ik genoemd in Donald Duck. Maar voor de rest? Het is allemaal zo kinderachtig.”

De andere naamgrappen zijn echt zoutloos, vindt hij. “Grappen als Guido den Aftrekker, ik heb ze inmiddels al honderd keer gehoord. Wees dan creatief, denk ik dan.”

Wel vindt Den Aantrekker het grappig als iemand per ongeluk over zijn achternaam struikelt. “Zoals de moeder van mijn jeugdvriendinnetje. Toen ik haar voor het eerst belde, schalde haar ma door het trappenhuis dat ze ene Guus Aanhangmotor aan de lijn had.”

Dat vond ik wel weer geestig. Maar wat daarna kwam, is van tenenkrommend niveau.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen