Joop van den Ende bezorgd over dochters’ MediaLane

Joop van den Ende is bezorgd over het mediabedrijf MediaLane van zijn dochter Iris van den Ende. Ook haar bedrijf wordt hard geraakt door de coronacrisis. Dat zegt de miljardair in weekblad Privé. MediaLane maakt naast tv-programma’s als Even Tot Hier, TV Show en André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven, ook musicals. De tv-markt wordt hard geraakt door de coronacrisis, maar de musicalmarkt al helemaal. “Het is een rottijd voor iedereen. Kijk naar mijn dochter Iris.”

Joop heeft het te doen met Iris. “Zij heeft een eigen mediabedrijf, MediaLane. Iris is onder meer de producent van de musical Hello Dolly. Meteen na de première ging het mis, alles in het land ging plat.”

Hello Dolly is een gigantische productie. “En Iris heeft ook nog een project in Duitsland lopen, dat uiteraard ook gestopt is. Dus Iris kreeg het erg zwaar voor de kiezen. Maar ik moet zeggen… ze houdt zich kranig. Ik heb bewondering voor haar, en hoe ze het met 150 vaste medewerkers aanpakt om door te blijven gaan.”

Alle Van den Endetjes zijn gelukkig gezond. “Waar ik me de laatste tijd wel zorgen over maak, is de druk op de economie. Ik hoop echt dat er snel een vaccin komt. Ik heb daar trouwens goede hoop over. Daar is men immers wereldwijd mee bezig.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen