Gordon zou Comedy Central Roast elk jaar hosten

Gordon sprak in 2016 met Comedy Central af dat hij na de eerste editie van de Nederlandse Roast, waarin hij zelf hoofdgast was, ieder jaar zou optreden als de roastmaster. Die afspraak is de zender niet nagekomen. Dat zegt de SBS 6-ster op YouTube. Waar Jörgen Raymann de roastmaster was in de Gordon-editie, volgden in de drie edities erna Gijs Staverman, Jeroom Snelders en Sanne Wallis de Vries op dezelfde plek. En niet Gordon dus. Jammer, zegt de entertainer zelf.

Gordon had hier naar eigen zeggen duidelijke afspraken over gemaakt met Comedy Central. “Ik weet nog goed dat ze me benaderden voor het programma. Ik zei gelijk ja, want ik ken het uit Amerika en ik vond het al helemaal geweldig. Ik vond het eigenlijk best wel een grote eer dat ik gevraagd werd en ze wilden het met niemand anders beginnen dan met mij. Toen heb ik een paar voorwaarden gesteld.

Wat voor voorwaarden waren dat? “Ik heb in Amerika meegelopen achter de schermen en ik heb ook mee mogen schrijven aan heel veel grappen in mijn eigen roast en ik heb mijn eigen team samen mogen stellen.”

Hij vervolgt: “Maar de afspraak was dat ik elk jaar de roastmaster zou blijven en dat zijn ze niet nagekomen. Dat is dan wel een beetje jammer van Comedy Central.”

Zou Gordon het graag gedaan hebben? “Nou, eigenlijk nu ik er zo over nadenk: nee. Ik ben blij dat ze me niet gebeld hebben.”

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen