Harry Mens kijkt Voice, Kids én Senior: dit is zijn top drie

Harry Mens kijkt naar de reguliere The Voice of Holland én naar de spin-offs The Voice Kids en The Voice Senior. De bejaardenversie vindt hij het leukst. Dat geeft de Business Class-ster aan in de VARAgids. De reguliere The Voice is nog altijd de meest bekeken variant, maar het is niet de favoriet van Mens. Hij houdt vooral van het gokelement in programma’s. “Daarom vind ik The Voice ook nog wel grappig om te kijken, vooral de senior-versie; daarna volgen pas de kids-versie en de normale.”

De meeste programma’s kijkt Mens niet live. “Wat ik wel direct kijk, is First Dates. Zelf zal ik me daar nooit voor opgeven, maar ik betrap me er op dat ik het steeds leuker ga vinden. Ook omdat er een soort van gokelement in zit: wordt het iets of juist niet?

Eén van zijn tv-favorieten, DWDD, bestaat inmiddels niet meer. “De Wereld Draait Door vond ik nog wel leuk, maar ook dat keek ik vaak pas later terug. Meestal bij het ontbijt, rond een uurtje of vijf, zes. Verder heb ik tijdens het smeren van mijn brood RTL Z opstaan omdat ik altijd wel weer benieuwd ben wat de beurs gaat doen.”

Verder blijf ik – ja, sorry dat ik het zeg – Boer zoekt vrouw leuk vinden. Wat je er ook van vindt, dat blijft heerlijke, ongemakkelijke televisie. Al krijg ik de indruk dat de beeldkwaliteit wel wat minder is geworden. En nee, dat ligt niet aan mijn televisie, die is prima.

Het VARAgids-interview met Harry Mens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen