Eva Jinek ook na RTL 4-transfer geen Insta-BN’er

Eva Jinek is één van de meest besproken vrouwen uit de Nederlandse showbizz, maar als ze niet op televisie is, dan horen we opvallend weinig van haar. Ook na haar overstap van NPO naar het commerciële RTL 4, voelt de televisiester er niets voor om haar bekendheid uit te venten op sociale media als Instagram. Waar zendercollega’s als Chantal Janzen en Bridget Maasland hun hele dagelijkse leven etaleren via hun socials-kanalen, verstaat Jinek gelukkig de kunst van het doseren.

Jinek heeft het niet al te hoog in de bol gekregen: ze deelt online niets van haar privé. Dit jaar heeft ze nog maar drie posts geplaatst op haar Instagram-pagina, een beetje de online activiteit van Chantal Janzen op een reguliere maandagochtend dus.

Nu ze alweer een maand van de buis is, lijkt Jinek echt te kiezen voor de rust en haar gezin. Ze gaf een paar maanden geleden nog aan dat ze eigenlijk wil verhuizen uit de BN’er-wijk Amsterdam-Zuid, waar de Chantals en Bridgets de hele dag door paraderen, maar dat ze er vanwege de coronacrisis even mee wacht.

Nu ze een gezin heeft, wil Jinek liever een huis in plaats van een appartement. Toch ziet ze voorlopig even af van een verhuizing. “Ik moet eigenlijk niet zeuren. Ik woon in een hartstikke mooi huis met ook nog eens de leukste en gezelligste buren die iemand zich kan wensen.

Daar komt nog bij dat ik verwacht dat er een grote crisis kan gaan komen, dus dat is ook wel iets om over na te denken.

Eind augustus of begin september keert Jinek weer terug op de buis met haar talkshow op RTL 4. Ondertussen blijft haar online platform evajinek.nl wel gewoon in bedrijf.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen