Gordon ontslaat 40 procent van zijn personeel

SBS 6-ster Gordon heeft maar liefst 40 procent van het personeel van zijn horecazaken ontslagen om door de coronacrisis heen te komen. Dat heeft hij laten weten aan Story. Gordon heeft twee vestigingen van Blushing en één vestiging van The Burger Room. “Het is heel moeilijk en emotioneel. In zes jaar tijd heb je iets opgebouwd en ineens zie je dat omvallen. Mensen ontslaan, moeilijke gesprekken voeren. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten“, zo laat de entertainer weten.

Er heeft een massa-ontslag plaatsgevonden bij Blushing. “Ik had 65 man in dienst en voor nu heb ik er 25 moeten ontslaan. Maar ik hoop dat ik ze op een dag weer kan aannemen.”

Ondertussen heeft Gordon het persoonlijk ook nog zwaar. Hij is afgekickt, maar een verslaving aan alcohol en cocaïne gaat nooit weg. “Ik ben nog altijd met mijn herstel bezig. Dat vergt heel veel tijd. Ik doe er ook alles aan om niet in mijn oude gedrag terug te vallen. En dat kost de ene dag meer moeite dan de andere dag.”

Het is een opgave. Maar ik wil per pas alles over vertellen wanneer ik een jaar nuchter ben. Over een week of zes heb ik die mijlpaal bereikt.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen