Rob Geus beschuldigt Gordon van mismanagement

Rob Geus begrijpt er niets van dat Gordon de hele tijd zo in de media klaagt over de impact van de coronacrisis op zijn horecazaken. Als ondernemer moet je altijd een buffer opbouwen. Dat zegt de tv-keurmeester, zelf eigenaar van een pannenkoekenrestaurant, in de Weekend. Als Rob Geus gevraagd wordt wat hij ervan vindt dat Gordon zich zo’n zorgen maakt, dan reageert de keurmeester vol onbegrip. Zelf staat hij veel kalmer in de crisis. “Ik heb me eerlijk gezegd geen zorgen gemaakt.”

Horecazaken die in de penarie zitten worden volgens Geus niet goed gemanaged. “Als ondernemer moet je sowieso altijd een buffertje hebben, vind ik, en dat heb ik dus ook. Je móet voorbereid zijn op mindere tijden.”

Verdient Gordon toch niet ons medeleven? “Met alle respect, ik snap dat Gordon zegt dat hij zich zorgen maakt, maar aan de andere kant denk ik dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over Gordon.”

Gordon zit op een A-locatie in Amsterdam. “Kijk, ik kan me voorstellen dat, als je veel vaste werknemers in dienst hebt en een hoge huur, het op een gegeven moment wel spannend kan worden. Dat kan je natuurlijk nekken. Maar als je al langer een zaak hebt, neem ik aan dat je wel iets apart hebt gelegd.”

Nee, met Gordon heeft Rob Geus geen medeleven. “Ik vind het erger voor beginnende ondernemers, voor hen is deze situatie echt heel zwaar en vervelend.”

Geus wordt sowieso een beetje moe van klagende BN’ers. Hij noemt ook Tino Martin, die zegt miljoenen mis te lopen door de coronacrisis. “Ik kan daar beter niks over zeggen waarschijnlijk. Behalve dan dat ik moet lachen als ik dat soort uitspraken hoor. Miljoenen? Waar hebben we het over?

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen