Familieruzie Jan Roos en Saskia Noort bereikt kookpunt

Geplaatst op za 20 jun 2020 om 18:06

De familieruzie tussen Jan Roos en Saskia Noort bereikt het kookpunt. Ze gaat aangeven dat haar neef online privé-informatie over haar ouders verspreidt. Dat laat de schrijfster weten op Twitter. Saskia brak in 2018 al het contact met Jan Roos, omdat hij zich altijd zo naar gedraagt in de media. Ze is niet de enige, want meer familieleden namen afstand van de opiniemaker. Sindsdien gedraagt Jan zich weinig hoffelijk als het gaat over zijn familie en Saskia Noort in het bijzonder.

Jan Roos gaat dag in dag uit he-le-maal los op alles en iedereen dat in zijn ogen links is, zelfs als het over zijn familie gaat. “Ik ben al jaren geleden driekwart van mijn familie verloren aan het hebben van een verkeerde mening. Dus kom mij alsjeblieft niks uitleggen over de zogenaamde tolerantie op links. Ze denken in Über- en Untermenschen en niets anders dan dat“, bitchte hij vanmiddag.

De opiniemaker heeft daarbij ook het adres van de ouders van Saskia Noort verspreid. Uiteraard gaat dat een brug te ver en de schrijfster gaat dan ook helemaal over de rooie.

Saskia: “Ik negeer het al een paar jaar, de rants van mijn neef tegen ‘de familie’ maar nu kan ik dat niet meer. Als hij privégegevens van mijn ouders op twitter gooit, moet ik wel reageren. Komt ie: wij willen hem niet meer zien vanwege zijn gelieg en gedrag, zijn extreme gescheld, zijn obsessieve jaloezie en zijn narcistische persoonlijkheid.

Dat klinkt inderdaad als een vrij accurate beschrijving van Jan Roos. “Velen die ooit met hem gewerkt hebben zullen dit herkennen.

Om het even inzichtelijk te maken voor Bert van Leeuwen: wie zijn precies de hoofdrolspelers in dit familiedrama en zijn ze inderdaad zo extreemlinks als Jan Roos beweert? “‘De Familie’ bestaande uit mijn ouders, mijn zus, is niet extremistisch links, evenmin als ik dat ben.

Veel mensen vinden Jan Roos wél extreem, maar dan extreemrechts. Is dat een probleem voor De Familie? “We hebben geen afscheid van Jan genomen vanwege zijn mening. Ik ken genoeg mensen die er dezelfde mening op na houden.

Hoe dan ook: Saskia is er klaar mee en stapt naar de politie. “Ik ga aangeven dat hij privé-informatie over mijn ouders post. En weet wie je volgt. Een pathologisch leugenaar.”

Jan ook boos

Jan Roos is op zijn beurt ook boos. “Zeg broefsnoetje uit mijn familie die screenshotje van teksten naar mijn moeder stuurt. Krijg jij ook zeven gulden vijftig?“, twittert hij.

Hoe heeft hij daarop gereageerd? “Niet, we zijn al jaren gebrouilleerd. Omdat mijn mening niet deugt. Knettergek zijn ze. Maar wel mijn moeder er steeds mee lastig vallen die dan weer boos op mij wordt.

Foto: NPO
35 Reacties op “Familieruzie Jan Roos en Saskia Noort bereikt kookpunt”


 1. M.

  Jan Roos is een held net zoals Zwarte Piet een held is. #heldjanroos #heldzwartepiet Hij heeft de waarheid in pacht en legt de vinger op de zere plek. Saskia Noort is een meeloper. #zwartepietvooreeuwig #niemandpaktzwartepietaf #zwartepietisgeenracisme #racistenzijntegenzwartepiet

 2. Rogier

  Goed zo Saskia. Familie beschermen is je goed recht.

  Extreem rechts deinst nergens voor terug.

 3. Stimpy

  Kan iemand me vertellen wanneer en waarom we van ‘tirade’ zijn overgegaan op ‘rant’?

 4. Bertus V.

  Wie zijn deze mensen?

 5. keetje

  niet boeiend.

 6. Carrie

  Saskia Noort? Dezelfde dame die zo belabberd schrijft dat de redacteuren bij haar uitgeverij er een flinke kluif aan hebben om er iets leesbaars van te maken?

 7. Anymous

  Ach Jan Roos, wat moet je daar nog over zeggen. Niets. Is de moeite niet waard om ook maar een woord vuil aan te maken.

 8. Huismaker

  Gewoon als ware calvinisten boete doen en excuses aanbieden. Netjes meelopen in het kartel. Want daarmee kom je in de hemel.

 9. tim

  Wanneer is de uitzending hiervan?

 10. Lies

  Weet zeker dat er meer speelt. Iedereen heeft wel een gekke oom die na een slok op tijdens een verjaardag zijn mening verkondigt. Kijk je elkaar even aan en denk je: daar hebben we Jan weer, het zal wel Jan….. Familie heb je niet voor het kiezen.
  Deze man heeft duidelijk onderliggende problemen.

 11. Minder of Mirjam

  Jan Roos, de mislukte politicus. Mislukte talkshow host, Mislukte journalist, Mislukte columnist.

 12. FrietZak

  Jan Roos is inderdaad overal mislukt. Zelfs binnen zijn familie.

 13. Mike

  Het debiele neefje van Saskia Noort. Dat zijn de berichten.

 14. Vetklep

  Jan Roos, wie neemt hem nou nog serieus?

 15. Mink Vaillant

  Dit lijkt me een privé kwestie.

 16. Donald Dumb

  Onsympathiek heerschap die Jan.
  Zelfs shampoo is anti hem.
  Jan Roos, de grootste mislukking van de laatste jaren
  Gedaald in alles. Behalve roeptoeteren…

 17. Donald Dumb

  *gefaald in alles

 18. Japie

  Vervelend. De dik geworden Roos zei in Weltschmerz nog dat hij geen ruzie meer wilde. Leek een goede beslissing, nadat het lelijk verkeerd liep met hem als clown/journalist en als blogger en helemaal als politicus. Maar goed, zal de aard van het beest zijn en nu heeft de familie het ook met hem gehad.

  Ik wil hierbij mijn medeleven en sympathie uitspreken. Dat wil zeggen, voor de familie en andere slachtoffers.

 19. Lotte-Fleur

  Jan-Roos is dat het debiele neefje van Saskia?

 20. Jan

  Ik zeg geef die familie een eigen reality-show.

 21. RIchard

  Jan Roos is vorig jaar veroordeeld voor het mishandelen van een zestienjarige. Tanden los, mondbloedingen, hersenschudding, etc. Dat is het type man dat Jan Roos is.

 22. 🐝 Ingrid

  Roos is totaal mislukt. Heel rancuneus narcistisch mannetje. Wordt eens volwassen Roos en ga eens wat nuttigs doen. Wat een stumper is die Roos ☹️

 23. M.

  Mijn lievelingspiet is Nietes Piet.

  #georginaiszwartepiet
  #surinamersvoorzwartepiet

 24. Daaristieweer

  Dat krijg je als je psychiatrische patiënten niet naar het gesticht brengt maar ze een podium (BNR) geeft in de Fake Mainstream Media…….

  en decennia bezuinigd op de zorg.

 25. Boosterrolla

  Maar wie is die Saskia Noort dan?

  Jan trapt overal tegen aan en dat gaat niet zachtzinnig maar is soms helaas wel nodig. Van de andere kant worden er geen beelden mee beschadigd, gebouwen mee beklad of mensen met stenen bekogeld. Dus dat valt wel weer mee….

 26. FrietZak

  Saskia Noort is iemand die niet is mislukt. Iemand met succes. Een vrouw die meerdere bestsellers op haar naam heeft. Een oprechte schrijfster waar je respect voor hebben kunt.

 27. Bert van Leeuwen

  Nou gezellig dan. Zal m’n limo alvast even starten

 28. Piet Pannelap

  Saskia is een mooie rijpe Milf.

 29. Medusa

  Dit lijkt me iets voor op de familieapp en uit die zgn respect voor je ouders houdt je het ook in de familieapp

 30. real-MC

  De laatste stuiptrekkingen van Jan Roos zijn begonnen. Zijn pogingen om aandacht te trekken mislukten afgelopen tijd, nu probeer hij het door zijn bekende familieleden voor te gebruiken. Zo kansloos is deze Peppie!

 31. joost

  Ach, Saskia Noort met haar oninteressante boekjes die niet te lezen zijn en ook een column schrijft in het algemeen dagblad die niemand leest, overschat zich zelf wel heel erg.
  Zelfs een top schrijver als Kluun, zag het niet in haar zitten !

  Waarom schrijft men over dit oninteressante mens?

 32. Teuntje

  Linkse gutmensch Noort wordt vervelend Jan Roos zegt de waarheid

 33. Gwen Last

  Jan Roos is wel de meest onaangename neef die je hebben kan. Heeft overal gefaald maar nog steeds die grote bek en losse handjes.

 34. A. Tempelman

  Jan Roos is over een paar jaar dakloos. Je ziet het aankomen.

 35. Sjim

  Нuismakеr zit weer in de slaсhtofferrol. Je kunt ervan uitgaan dat hij zelf een zwаrtmans is, zo geniet hij van zijn slachtоfferschap. Heerrrrrlijk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.