Dennis steunt Wilfred: ‘NSB’er? Moet dat nou echt?’

Geplaatst op vr 26 jun 2020 om 17:00

Dennis Schouten vindt het heel erg om te zien dat zijn grote voorbeeld Wilfred Genee door fans van Veronica Inside, en zelfs door René van der Gijp, wordt weggezet als een NSB’er. Dat zegt de presentator van PowNed in een bericht op Instagram. Dennis vindt dat Wilfred deze strontkar niet verdient. Hij vindt dat de presentator te hard wordt aangepakt op zijn rol in de racismespecial van VI. “Een NSB’er, een judas en een mes in de rug van een vriend, is dit wat Wilfred verdient?

Wilfred wordt bekritiseerd, omdat hij zich ineens tegen zijn analisten Johan Derksen René van der Gijp keerde. Zelf denkt de presentator dat hij te veel in de rol van gespreksleider is gekropen en daardoor zijn rol als onderdeel van VI onderbelicht was.

Het is duidelijk dat het allemaal erg hoog zit bij Wilfred en Dennis vindt dat erg. “Ik zie een gebroken man, die een programma probeerde te redden, dat pakte volledig verkeerd uit en nu moet hij eruit?

Dennis is er duidelijk over: “Vervelend, arrogant en pedant maar ook de beste presentator van het land.

Ook Stella Bergsma trekt partij voor Wilfred. “#TeamGenee, hoor mensen. Misschien kan iedereen zich niet zo aanstellen met zijn Judas. Het ging om wat kritische vragen, ik vond dat Derksen zich prima verweerde, maar wat hij nu achteraf doet vind weinig chic en veel kinderachtig.”

Foto: PowNed
77 Reacties op “Dennis steunt Wilfred: ‘NSB’er? Moet dat nou echt?’”


 1. Jan Leeman

  Goed goed, Dennis snapt ook wel dat “NSB’er” roepen infantiel is. Hij staat genoteerd als ‘team Genee’.

 2. Misutoria

  De plaats van Wilfred is noet helemaal zeker maar Johan en Derksen moeten ook eens inleven in Wilfred. Hun reactie staat achteraf niet in verhouding tot wat Wilfred heeft gedaan. Hij heeft ze tenslotte niet opzettelijk zwart zitten maken.

 3. DeBaron

  Dennis Schouten lijkt mij in principe geen verkeerd persoon. Probeert misschien oprecht zijn vriend te helpen maar goed kan. Tegelijkertijd die Genee weet inmiddels zo vaak de plank mis te slaan dat je iemand niet eindeloos de hand boven het hoofd kan blijven houden. Dit was gewoon de druppel…

 4. DeBaron

  Die Stella Bergsma mag de kontharen van Derksen nog niet strikken.

 5. Siem

  Ik kies partij voor mijn held Gijp!

 6. Stommy Teleshopping and the Glamgirls

  Ik kijk eigenlijk nooit naar VI , ik heb weinig interesse in sport , ik vind het eigenlijk een verspilling van calorieën . Maar Johan Derksen maakt op mij een goede indruk , iemand die het hart op de juiste plek heeft .

 7. Wim Lubbers

  Genee is een prima aangever. Hij lokt Derksen uit de tent. Meestal om een scherpe opmerking te maken, af en toe om te nuanceren. Alleen daar had Derksen deze keer geen trek in. Maar dan ben je nog geen NSB’er.

 8. kkk

  Die van de Gijp heeft nooit een weerwoord tegen Derksen,. Bij veel van de uitzendingen van de VI heb ik van Gijp nooit Derksen zien corrigeren.Hij is altijd bang voor hem, want uiteindelijk draait heel die VI om Derksen.

 9. Dries Roel Vink

  Wie is Stella Bergsma … nog nooit van gehoord!

 10. William Raaf

  Quisling Genée koos partij voor de racist Dries en de racisten van Antifa en BLM en stak Johan een mes in de rug. Dat noemen we een Judasstreek. Go woke go broke.

 11. Zucht

  Fake ruzie.

 12. Akwasi

  Ach gekke Stella heeft ook een mening.

 13. Tsja

  Johan mag ‘m dankbaar zijn. De aandacht is volledig van hem naar Wilfred verplaatst.

 14. Siem

  Genee is onmisbaar.

 15. Ben

  Die Stella Bergsma is prima aanduwbaar.

 16. Xavier

  Iedereen is iedereen aan het zwart maken, je zou er bijna een grapje tegenaan gooien.

 17. Stanislav

  Zijn er al donkergekleurden die zich achter Genee geschaard hebben?

 18. oerlande

  Genée..had gewoon geen kloten,en had gewoon moeten ingrijpen toen Johan aan gevallen werd door die twee gasten aan tafel die nog nooit de VI hebben gevolgd,nee hij was zelf bang om comentaar te krijgen en kreeg nu eens de kans om Johan te kijk te zetten voor tv,laf..puur achterbaks! zo ga je niet om met VRIENDEN….denk dat zijn carrière wel voorbij is op tv..voetbal fans mogen hem niet meer zo…Ons ondersteun ook Johan ! broer

 19. Showsjaak

  Wilfried heeft deze ellende over zich zelf afgeroepen, het is gedaan met de carrière van Wilfried bij VI !

 20. Siem

  “Een NSB’er, een judas en een mes in de rug van een vriend, is dit wat Wilfred verdient?”
  —–

  Met dank aan de roddelmedia. Angela voorop.

 21. Anti-racist

  Stella Bergsma denkt ook een mening te hebben. Wow!

 22. Wilfred 2.0

  Ik lees hier reacties … dat ik denk…ik heb zeker een andere versie van dat programma zitten kijken.. Wilfred prikte wat… normaal vinden ze dat ook leuk om op te reageren… en nu doen ze of ze weggezet zijn als zielige tafelgenoten… de enige gek aan die tafel was Dries… met zijn oude koeien verhaal…

 23. Oelando

  Woon nu al 15 jaar in nederland heb een baan gezin vrienden genoeg, waaronder blank..nee niets te klagen,ben blij dat ik hier woon alles kun je krijgen in dit land,toon respect dan krijg je het terug,heb altijd de VI bekeken lag soms dubbel van het lagen,voelde mij ook nooit aan gevallen op mij persoonlijk..zelfs mijn kinderen hebben geen probleem met zwarte piet .. nederland heeft zijn eigen kulteur..dat moet je begrijpen,als je dat niet kunt kies je ook niet voor betere Kwaliteit van leven lijkt me,licht puur aan jezelf en of de aandacht die je mist ..

  broer

 24. Japie

  René van der Gijp zou gewoon excuses moeten aanbieden voor die domme ‘NSB’ uitspraak.

 25. Job Krampkruis

  Het zag er allemaal niet zo handig uit afgelopen maandag, maar wat een stelletje trutjes bij elkaar zeg. Gijp en Derksen die voor de camera’s hun gal staan te spuwen, terwijl beide heren een hele dik zak geld hebben te danken aan de contractonderhandeling van Genee. Valt me erg tegen van dit stel.

 26. Oerlando

  Kijk weer een die het niet begrijpt

 27. Japie

  Zo is het, @Job Krampkruis

  Gekrenkt ego van Derksen, die trut Gijp dan weer weet te verleiden tot dom gedrag. Uitdelen ja, maar een beetje kritiek krijgen, nee dat krijgt Derksen emotioneel niet verwerkt. Hard van buiten, zwak van binnen. Dacht ook even dat Derksen huilend zou weglopen tijdens de uitzending, maar hij wist dat tot direct na de uitzending uit te stellen.

 28. Willie

  Wilfred Genee, de presentator van Veronica Inside organiseerde afgelopen maandag een uitzending. Maar eigenlijk was het een rechtszitting, een tribunaal, en Genee was de Freisler,Eerst de zaak uitlokken en toen zijn collega’s een mes in de rug gestoken. Hij heeft dit georganiseerd om mee te heulen met de linkse meute met gedachte dat een meerderheid achter de zwarte staat onzin staat die over het land verspreid wordt Opdonderen met die vent, die zijn oren laat hangen naar Arie ,Aneuk en een paar over het paard getilde voetballertjes die alleen maar op rancune uit waren en net zo gemakkelijk gaan voetballen op de met slaven bloed doordrenkte velden in Qatar.

 29. Oerlando

  Och meneer Japie toch,wat zit u vol haat he

 30. Japie

  @Willie: Net als Gijp kan je niet zonden een GODWIN! Je bent af.

 31. Japie

  @Oerlando: Nee hoor, ik vind u heel lief. Bedankt voor de bezorgdheid en het het vragen!

 32. Momo

  Ja, dat is wat Wilfred verdient.

 33. Oerlando

  Dank u..zal voor u bidden

 34. Max

  Johan werd de les gelezen alsof hij een kwajongen was. Een volwassen man van 71. En Wilfred vond het allemaal prachtig. Je moet je schamen Genee, wegwezen!

 35. Willie

  Japie
  vr 26 jun 2020 om 18:33

  Nee hoor het was een goede uitspaak van de Gijp. NSB’ers verraadde ook hun buurman,collega’s en familie om er zelf beter van te worden. Met die vergelijking is niets mis mee heel treffend zelfs.
  Freisler was geen onpartijdige rechter daarom de vergelijking met Genee.
  Genee had er en soort volksgerecht van gemaakt om Derksen te kraken.

 36. Donald Dimbaar

  Stella, is dat niet dat wyf van die fietsen?

 37. Job Krampkruis

  @Oerlando: Ik begrijp het wel, het was heel erg slecht die uitzending en Genee speelde dat allemaal uiterst onhandig of gewoon ronduit bizar slecht, maar om dan je hart te luchten voor al die camera’s maakt het allemaal nog veel slechter. Dat is wel een soort van afknapper als het om dit stel gaat.

 38. Jan Leeman

  @Willie:

  Zulke vergelijkingen moet je niet maken. Johan leeft nog. Is niet aan pianosnaren opgeknoopt. Zulke vergelijkingen met echte gruwelen slaan zelden ergens op. De poging er het ergste van te maken laat eigenlijk je zwakte zien.

 39. .WEST*

  GELUKKIG avond voetbal Eredivisie van de baan , en gelukkig voor NOS STUDIO SPORT alle wedstrijden samenvattingen om 19.00 uur!

 40. Willie

  Jan Leeman
  vr 26 jun 2020 om 19:06

  Mensen wel als racist bestempelen is net zo erg ook gruwelijk.

 41. Bart

  En of tie dit verdient. Als je vlak voor het programma begint realiseert dat het helemaal fout gaat ,matig je de toon tegen je collega´s. en dan nog in je radio programma je gelijk halen. Zielig.

 42. Oelando

  Genee,deed dat inderdaad onhandig ja,maar voor mij zelf..bedoel eindelijk is een goed programma op tv..en dat laat die dat zo jha .. vindt dat zo jammer dat die dat doelbewust schijnbaar stuk maakt

 43. anoniem

  Zo, even genoeg huilracisten aangehoord… Ik trek een biertje open.. :-)
  Fijn weekend!

 44. Bea

  Dennis Schouten vind ik een schatje, Wilfred Genee vind ik een laffe onbetrouwbare NSB’er.

 45. .WEST*

  @Orlando bidden? en gelooft u daarin in die flauwekul
  wist u dat men de here Jezus verheerlijkt, en zondags in de kerk hallaluja zingt
  voor wie eigenlijk , jezus was een moor de naar , en nooit iemand die het hem kwalijk nam , er is ook nooit massaal geprotesteerd , maar als een politieman
  en misschien niet eens kwaad bedoeld een moord pleegt want het moet wel uitgezocht worden , staat de hele wereld in brand
  Natuurlijk is het wreed dat een arrestant ter plekke het begeeft, maar moet wel bewezen worden of hij werkelijk door de politieman moedwillig is ver moord

 46. sjaantje

  Dennis Schouten een schatje ? .. uit betrouwbare bron had ik gehoord dat die ook
  ook wel is op de gay parade was met .. jha…snap je m

 47. Piet

  Apart dit jaar haha
  Corona
  Racisme
  VI

 48. Oerlando

  West..ook ik zal voor u bidden vanavond

 49. .WEST*

  @Orlando NOU WAT FIJN en nu een borrel van FLORIJN
  u weet toch waarom Adam en Eva zo gelukkig waren in het paradijs?
  Ze hadden geen RTL 4
  en weet u waarom de va gin a van Eva naar vis ruikt ?
  Toen Eva even in de beek wou baden, had god tegeijkertijd in die beek de vis geschapen
  en als ABEL niet met een honkbalknuppel Kabel in elkaar had geslagen, was er nooit geen oor log geweest

  JA.. staat allemaal te lezen in het sprookjes boek waar mensen nog in geloven

 50. Vonzipper

  Stella zegt A, dus is het altijd B

  Team Johan

 51. Mr. Theo

  Team Derksen!!!

 52. Oerlano

  WEST .. ik mag jouw nauw al iets op tegen ben zwart

 53. Tino

  Stella Bergsma begrijpt er geen tyfus van waarom het nu gaat mijn God wat een trut

 54. Huismaker

  Dennis ! Denk om je baantje ! Dus meehuilen met het mediakartel. Nu het nog kan.

 55. Vaderlander

  @Huismaker:

  “Nu het nog kan.”. Jawel, nu het nog kan! Want straks komt de grote afrekening! Haha.

  Creep!

 56. Merel

  Nu hebben we Derksen gehad en Genee, maar wat doen we nou met Arie?

 57. Mike

  Ben helemaal klaar met Genee.

  Hij heeft zijn eigen glazen in gegooit.

 58. Geert de Jonge

  Wilfred Genee heeft geblunderd. Dat had niet mogen gebeuren met René van der Gijp en Johan Derksen. Van der Gijp en Derksen willen niet verder met Genee want ze voelen zich gekrenkt door hun collega en presentator van het programma Veronica Voetbal Inside. René en John doen nu net of ze zijn beschadigd maar zelf hebben ze al zo veel anderen beschadigd. De beste beslissing die John de Mol kan nemen nu ze aankomende maandag niet hun programma als volwassen mannen gaan uitzenden is hun te ontslaan wegeens het weigeren van werk. Is het probleem Wilfred, René en Johan gelijk opgelost.

 59. Jaap Aap

  Stella wie? En kan dat gezwel eens z’n muil houden? Van de week negeerde ie ‘m nog toen dennis ‘m wilde interviewen…

 60. Sky

  Dennis ziet zijn kans schoon en probeert een wit voetje te scoren bij Genee.

  Dennis zou natuurlijk maar wat graag aan de VI tafel plaats nemen als Derksen er mee kapt. Volgens heeft hij het zelfs aan Genee te danken dat hij de Vi interviews mocht doen.

 61. azijnzeiker

  Dennis is er duidelijk over, hoe veel jaar heeft hij over die zin moeten nadenken.
  Dennis ik heb iets voor jouw, jij bent zo trots als een pauw, maar ik zet je in de kou.

 62. Loodgieter

  Ik heb wel één compliment over Wilfred: hij loopt tijdens de Sinterklaas-uitzendingen wel heel netjes ‘Zwarte Piet’ te zingen tijdens het traditionele afscheidsliedje. Iets dat de rest van de landelijke televisie teleurstellend momenteel niet doet. Wat dat betreft ben ik dan ook heel erg lovend over Wilfred, wat dat betreft wel.

 63. Mousy hair

  En daarmee declasseert Dennis zichzelf om aan te schuiven. Jammer.

 64. Helena

  Goedemorgen redactie,
  Ik heh zojuist een reactie geplaats op Arie steunt Memphis
  dat daar de zelfde personen in voorkomen heeft te maken met het onderwerp,als daarom mijn reactie niet geplaatst word zal ik nagaan of u dit mag weigeren gezien het feit u zelf wel dezelfde persoon des aanzien in een zelfde onderwerp ter discussie stelt.

 65. Nana Mouskouri

  Wat hebben wij een boel luisteraars van Veronica tegenwoordig. Of…..toch weer een fragmentje.

  Wordt mij een boel duidelijk over mijn medemens anno 2020. Of, nee, eigenlijk bevestigd het alleen maar.

 66. Maria

  Waar praten we over? Het was nooit een leuk programma.

 67. snoezigkleinhertje

  Zijn er nog donkere mensen die nog niet over Stella zijn gegaan?

 68. Karel

  Dennis heeft er ook geen probleem om een collega een rug te steken, oftewel geschikt voor de showbizz.

 69. Dirk

  Stel voor er zou echt ruzie zijn, dan zeg je toch tegen die sukkel waar hij zich mee aan het bemoeien is?!

 70. Wilfred Degens

  Waar iemand in een tsunami van hysterische emoties van hersenloze de kool en de geit wil sparen is in zulk natuurgeweld een succesvolle afloop een ware utopie. Dat zien we hier zich ontvouwen waardoor Wilfred Genee geslachtofferd wordt. Hysterie leidt altijd totbewustzijnsvernauwing.

 71. William Raaf

  Misschien kan Wilfred samen met Dries en die ‘feelings’ tante een Deug programma maken in de Grachtengordel.
  Titel: “Kijk ons eens deugen”

  En wanneer krijg ik die herstelbetalingen van Dries omdat ze mijn voorouders in slavernij hebben gevoerd.
  Kan de centjes nu goed gebruiken.
  Betalen racist !!

 72. Piet Pannelap

  Genee is een slinkse NSB’er

 73. Pim pandoer

  Zilvervisje Judasch GeeNee is door de mand gevald. Heb er geen meelij mee. Zat eraan te komen. Iedereen weet dat.

 74. Pim pandoer

  en dan zeggen dat Derksen die negers aan n andere tafel.wilde. tiepisch n.poging van.ons zilvervisje om johan te beschadige

 75. Pim pandoer

  valsch die GeeNee

 76. Pim pandoer

  Valse pisnigt

 77. Anke Van Heeckeren

  Als het had gelopen zoals Genee had verwacht, was hij dan ook zo zielig geweest, het heeft anders voor hem uit gepakt…
  Wie een kuil graaft voor een ander………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.