Dennis steunt Wilfred: ‘NSB’er? Moet dat nou echt?’

Dennis Schouten vindt het heel erg om te zien dat zijn grote voorbeeld Wilfred Genee door fans van Veronica Inside, en zelfs door René van der Gijp, wordt weggezet als een NSB’er. Dat zegt de presentator van PowNed in een bericht op Instagram. Dennis vindt dat Wilfred deze strontkar niet verdient. Hij vindt dat de presentator te hard wordt aangepakt op zijn rol in de racismespecial van VI. “Een NSB’er, een judas en een mes in de rug van een vriend, is dit wat Wilfred verdient?

Wilfred wordt bekritiseerd, omdat hij zich ineens tegen zijn analisten Johan Derksen René van der Gijp keerde. Zelf denkt de presentator dat hij te veel in de rol van gespreksleider is gekropen en daardoor zijn rol als onderdeel van VI onderbelicht was.

Het is duidelijk dat het allemaal erg hoog zit bij Wilfred en Dennis vindt dat erg. “Ik zie een gebroken man, die een programma probeerde te redden, dat pakte volledig verkeerd uit en nu moet hij eruit?

Dennis is er duidelijk over: “Vervelend, arrogant en pedant maar ook de beste presentator van het land.

Ook Stella Bergsma trekt partij voor Wilfred. “#TeamGenee, hoor mensen. Misschien kan iedereen zich niet zo aanstellen met zijn Judas. Het ging om wat kritische vragen, ik vond dat Derksen zich prima verweerde, maar wat hij nu achteraf doet vind weinig chic en veel kinderachtig.”

Foto: PowNed

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen