Chantal Janzen ziek van ‘Chantal moet oprotten’

Geplaatst op vr 05 jun 2020 om 11:00

RTL 4-ster Chantal Janzen vindt het lastig om negatieve reacties over zichzelf te lezen op social media en internetfora. Dat geeft de presentatrice aan in Beau Monde. Negatieve reacties blijven altijd hangen bij Chantal. Ze probeert zich er steevast niet veel van aan te trekken, maar doet dat uiteindelijk toch. “Ook al staan er tien positieve opmerkingen, die ene vervelende blijft hangen. Door Twitter, Facebook en alle fora zijn alle meningen tegenwoordig op het internet te lezen“, vertelt ze.

Chantal blijft de reacties lezen uit nieuwsgierigheid. “Ik weet dat ik er niet naar moet kijken, maar af en toe doe ik het toch, omdat ik wil weten hoe ze mijn programma vinden.”

Soms komen de commentaren behoorlijk binnen. “Als ik zinnen zie staan als ‘Chantal moet snel oprotten’, dan ben ik daar wel ziek van.”

Hoe gaat ze om met die reacties? “Ik bekijk alles niet van twee, maar van acht kanten. Het nadeel daarvan is dat ik soms zo begripvol ben, dat ik over me heen laat lopen.”

Het helpt wel te relativeren. Ik vind het leuk als er over me wordt geschreven als ik een superleuk programma presenteer. Ik kan niet verwachten dat ik word ontzien op het moment dat het slecht met me gaat.”

Foto: AvroTros
43 Reacties op “Chantal Janzen ziek van ‘Chantal moet oprotten’”


 1. Greet

  Ik vind haar wel leuk!
  Bobby ook.
  De oorbellen niet.

 2. MolTalk

  Niet te hopen voor haar dat ze wel eens op deze site komt.

 3. Zomaar

  Misschien best wel een aardige meid, maar ik heb haar er nog nooit op kunnen betrappen dat ze zichzelf is.

 4. PIPPA

  Daar kan jezelf wat aan doen.

 5. Zomaar een persoon

  @MolTalk – En ook niet dat ze op fokforum weleens de reeks ‘Aan welke BN’ers heb jij een bloedhekel?’ leest (in het soaps, showbizz & sterren-subforum, en inmiddels aan z’n vierde deel toe). Daar komt Chantal ook van tijd tot tijd voorbij.

 6. Wilfred Degens

  Chantal, you can’t please them all!! Je bent meer dan prima in hoe en wie je bent voor 99,99% van de Nederlandse en Duitse kijkers. Met de weet van zoveel feedback mag je die trollen je plezier en onbevangenheid niet laten verzuren!!!

 7. Respect ✌️

  Chantal moet oprotten.

 8. Opgepompte bloedworst

  Wellicht was het een goed idee geweest om Rutger niet onder te spugen?

 9. Truus

  Als je nou gewoon je tv werk doet en verder niet te veel
  aandacht zoekt met allerlei onzin dat scheelt al heel veel
  Maar ook CJ is aandachts ziek ook al doet ze vaak voorkomen
  van niet …dus niet zeuren.🤡

 10. Watnuweer

  Als je nou gewoon je tv werk doet en verder niet te veel
  aandacht zoekt met allerlei onzin dat scheelt al heel veel
  Maar ook CJ is aandachts ziek ook al doet ze vaak voorkomen
  van niet …dus niet zeuren🤡

 11. Witmang

  Chantal je bent een prachtvrouw! Laat je niet gek maken!

 12. teuntje

  Chantal is een kanjer

 13. Bekijk

  Ik vind het vlees noch vis.

 14. snoezigkleinhertje

  Die domme paardebek had natuurlijk nooit op TV gemoeten maar ze zal wel handelingen bij die ouwe Joop vd Ende hebben uitgevoerd om in die zielige kinder musicals te mogen jammeren.
  Voor de rest kan ze alleen maar neuzelen over die wereldvreemde kindertjes wat geen weldenkend mens een reet belangstelling voor heeft.

 15. Joost

  Nepper dan nep, deze vrouw.

 16. Dries Roel Vink

  @Teuntje
  Chantal is een kanjer? Je bedoelt, Chantal wil een kanjer ;-)
  Wel nu, ik trek met veel plezier mijn gele zwembroek uit, voor haar!

 17. Adrian

  De mensen die zulke dingen schrijven zijn – niet wetende – de echte racisten.. Waarom?? Ze zullen waarschijnlijk ook de hashtag “BlackLivesMatter” delen op een ander account zoals Twitter..

 18. Henry

  Chantal is helemaal nep van kop tot teen

 19. Wilfred Degens

  @Bekijk, logisch wanneer je een eneuch zonder ballen bent. Hoelang ben jij al monnik? Of ben je toch nog harumbewaker geworden?

 20. ikweethetbeter

  Chantal is helemaal NEP !!!!!

 21. Snake Charmer

  Chantal je bent leuk!

 22. Corry

  Je hebt altijd negatieve figuren op internet.
  Vaak zijn het mensen die zich mislukt en buitengesloten voelen van de maatschappij. Zie bv de reacties op MC.
  Door hatelijke reacties te plaatsen, krijgen ze toch een soort van aandacht.
  Maar als je oog in oog met ze zou staan, wat niet lukt want ze durven je niet aan te kijken. Dan zakken ze door de grond omdat het eigenlijk heel bange mensjes zijn.

 23. Snoepsoes

  Als ze nou niet zo vaak met d’r snoet op tv verschijnt, heb je kans dat ze als minder irritant wordt ervaren. Maar ja, dan verdient ze ook minder en dat vindt madam toch belangrijker. Dus haar verdriet zal wel meevallen.

 24. Maurice

  hoe weet je dat ze zich zelf niet is .
  Of ken je haar persoonlijke.
  Misschien zijn jullie wel nepper dan nep.

 25. Dr. Bibber

  ‘s lands duizend dingen doekje. Iets teveel met haar lachende snuitje op tv en in de pers (zoals bijvoorbeeld hier) naar mijn idee.

 26. snoezigkleinhertje

  Dat domme wijf had allang opgerot moeten wezen.

 27. T

  Ik blijf het zeggen; Als je op tv wil kan je niet verwachten dat iedereen je leuk en geweldig vindt.

 28. Misutoria

  Ze heeft goedkoop gescoord over de rug van Linda de Mol vind ik.

 29. Wendy

  Het is een vals loeder, ze moet oprotten!

 30. Wilfred Degens

  Enkele jaloerse rioolratten hebben hier weer het hoogste imbeciele woord omdat ze zelf totaal niets voorstellen achter hun labtopje.

 31. eva

  waarom moest precies chantal in het midden staan bij het songfestival, zij vond zichzelf de ster, de andere twee mochten mevrouw ondersteunen.

 32. Jaap Aap

  Leuke vrouw, maar uiteraard niet volgens de jaloerse (man)wijven hier…

 33. Eerst maar eens de stekker uit haar blaadje

  In 2021 uiterlijk gaat de stekker uit haar blaadje.
  Dat is al weer een stap.

 34. Jaap Aap

  @17:54: ing de stekker maar eens uit jou, dat zou ook een mooie stap in de goede richting zijn.

 35. Jaap Aap

  Ik moet terug naar mijn inrichting maar ik weet de weg niet meer,het valt niet mee mensen om zwakzinnig te zijn.

 36. Sip

  Ze is net als Wendy narcistisch

 37. Marco B

  Het enige waar ik haar in wil zien is een mega gangbang.

 38. CB

  @Marco, mag ik ff een teiltje?

 39. Bastiaan

  de waarheid is hard Chantal!!!!

 40. Derhal Flynn

  Chantal is al jaren de beste.
  Groot geworden door gewoon te blijven.
  En die zure opmerkingen zou ik me niet teveel van aantrekken, alleen jaloerse zolderkamer reaguurders en ander kansloos gespuis plaatsen negatieve comments.

 41. Chelsey

  Het zou je sieren als je had bedankt voor de “eer” om dat tv programma waarin Mevrouw de Mol, zoals je zelf ook al dondersgoed zult weten, haar ziel en energie heeft weten te steken om daar wat van te maken om op haar oude dag haar zaligheid uit te halen. Jij in het bijzonder die als geen ander heel goed bekend is met de familie de Mol en dus ook met Linda, gezien je goede verstandhouding uit je eigen privé verleden met deze families, had empathie daarvoor moeten kunnen tonen toen Peter jou voor dit klusje vroeg. Je had beter een zeer goede voorbeeld moeten nemen aan het besluit van Richard Groenendijk waarmee hij enorm veel respect en goodwill heeft afgedwongen en niet in de laatste plaats voor zichzelf! Hij wilde de Heer de Leeuw ook niet opvolgen als presentator van Ranking The Stars nadat hij daarvoor door de NPO werd gevraagd. Hij had dat programma makkelijk succesvol kunnen gaan overnemen nadat Paul overstapte naar rtL! Echter deed hij dat niet omwille van Paul! Paul gaf kort na zijn overstap, net zoals Linda, aan dat hij dat programma als zijn kindje ziet en het heel graag zou willen meenemen naar rtL om het daar te presenteren! De NPO liet daarna het programma los en gaf het weg aan rtL zodat Paul het daar kon gaan presenteren! Het is voor ieder bekend waar de schoen wringt in het geval van TV Luxembourg voor wat betreft de familie de Mol die gewoon hun eigen droom van een eigen 100% Nederlands commercieel zendergroep aan het opbouwen zijn! Ook is bij één ieder bekend dat de rechter heeft besloten dat dit programma en vele andere Talpa succesformules niet mogen worden verhuisd naar de Talpa zenders van de Mol. Echter had jij in het bijzonder je vingers er niet aan moeten gaan branden, Peter en Sven zijn voor zover te overzien is redelijke bestuurders die zo’n besluit van jou zéér zeker hadden kunnen begrijpen. Ze hadden in dat geval dan gewoon die nep collega van je Fake Beau of dat onvolwassen kindje Ruben kunnen gaan inzetten voor de presentatie van dit tweede programma. De twee grote rtL-neppers die destijds openlijk in de media empathie wisten te veinzen met Linda over haar programma’s nemen die klusjes namelijk maar al te gretig aan voor hun persoonlijke succesjes! Helaas ben jij, en blijkt nu ook dat jij, beste Chantal Janzen niet veel beter bent! Een en al Nep dus tot en met! Wat dat betreft zat jij bij de AVRO niet goed, je past inderdaad veel meer bij die nederlandstalige nep commerciële open (r)iool (t)élévision vanuit (L)uxembourg! Kijk je uit meid, dat je hierna niet naar die open riool zult gaan stinken zoals een aantal ratten van onder je rtL “collega’s” nu al doen!

 42. Liefhebbende Moeder

  Chantal is een stiefmoeder en plaatst triomfantelijk en zelfvoldaan veel foto’s van kinderen die niet van haar zijn op instagram.
  Linda de Mol is veel leuker en liever. Linda is een echte liefhebbende moeder.

 43. Dominee Bonk

  Chantal Janzen is over het paard getild en vindt zich zelf geestig en talentvol. Maar dat is ze niet, ze doet dingen die ze niet kan, ja dan wordt een mens onzeker en zuur, opvallend hoeveel (intellectuele) lichtgewichten toch boven komen drijven en dan maar steeds in de zelfverdedigingsstand verstarren en verbozen. Ik denk nu ook aan lichtgewicht Femke Halsema, mensen doen zich al die ellende zelf aan. Ze zouden wel een partij kunnen oprichten: De BVB, de Boze Vrouwen Bond. Amen, ik steun U. God zij met mij.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.