Beau verliest verbinding met Guetta: ‘Ach, liep toch niet’

Beau van Erven Dorens had woensdag in zijn talkshow een live-verbinding met niemand minder dan de Franse top-dj David Guetta, maar het gesprek verliep niet vlekkeloos. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Beau sprak aan tafel met José Woldring over de verkoop van haar bedrijf The Media Nanny, dat dancesterren als David Guetta bijstaat. In het kader daarvan hield Beau een obligaat gesprekje met de top-dj, maar dat leverde nou niet bepaald spraakmakende tv op.

Zullen we toch even naar David Guetta gaan? Het is toch wel een grote eer dat hij hier in de uitzending wil komen“, kondigde Beau aan.

De dj vertelde op monotone manier dat hij tijdens de coronacrisis vooral in Miami heeft gezeten, maar nu weer terug is in Londen. “If I’m honest I’m very lucky, because, you know, I don’t have like the obligation to work next month in order to be able to eat. I consider myself to be very lucky.

Het interview liep al niet echt, maar toen begon ook nog eens de verbinding te haperen. “Oké, we verliezen nu even het netwerk. Ik ga nog één vraag proberen te stellen. Volgens mij… Of hij is nu aan het spacen. Maar het ziet eruit alsof wij…”

Beau gaf het op en merkte lachend op dat hij het toch al een flutinterview vond. “Ik geloof dat dit interview is afgelopen. Het was toch al niet echt een heel erg goed interview, ha ha ha. Kun je meneer Guetta bedanken voor zijn medewerking?

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen