Beau verhuist vanaf vanavond naar buitenlucht

Geplaatst op ma 22 jun 2020 om 15:00

Nederland maakt zich op voor een week zalig zomerweer en daarom ruilt Beau van Erven Dorens de studio in voor een heerlijke plek in de buitenlucht. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 laten weten in een persbericht. Vanaf vanavond ontvangt Beau zijn gasten op het sfeervolle terras van Artis, in het centrum van Amsterdam naast restaurant De Plantage. “Zwoele zomeravonden met het gesprek van de dag en bijzondere gasten uit de wereld van politiek, cultuur, sport en media.

Vanavond ontvangt hij onder anderen minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat). “Omdat droogte het nieuwe normaal wordt, werkt zij met het kabinet aan een pakket noodmaatregelen.

Ook zijn theaterproducent Albert Verlinde en MKB-voorzitter Jacco Vonhof te gast. “Wat hen betreft gaat de versoepeling van de intelligente lockdown niet snel genoeg.”

BEAU is elke werkdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.
24 Reacties op “Beau verhuist vanaf vanavond naar buitenlucht”


 1. Rogier

  Oud nieuws gasten.

 2. Ron

  Hij gaat nu dus doen wat Art Rooijakkers had moeten doen vorig jaar. Toen kwam het gewoon vanuit een benauwde studio bij Artis, waar Beau/Jinek nu zitten.
  Voor de gasten hoeven we i.i.g. weer niét te kijken vanavond…

 3. chris?

  Zal geen invloed hebben op het aantal kijkers.

 4. Rogier

  20.35 vakantieman
  21.25 het mooiste meisje van de klas
  22.15 op1

  Miljoenen kijken vanavond naar NPO1 en ook nog een miljoen naar VI.
  RTL zal iedereen weer overslaan.

 5. M.

  Zomer met Art, was daar ook geen succes!!! RTL Duitsland, blijft een onsympathiek zender. Beau doet BLVD op Late avond verschrikkelijk.

 6. Edah

  Dat is het lekkere van albert heijn

 7. Kuis

  Saaie gasten… maar RTL zal de schuld voor de aankomende lage kijkcijfers bij het mooie weer leggen…
  Je kunt beter dan dit Beau… en ik gun het je eigenlijk ook nog…

 8. dennis

  De dame Cora van Nieuwenhuizen, die weer nieuwe strenge regeltjes gaat aankondigen dat we geen water mogen gebruiken. Nog meer regels. Raar he dat de sfeer niet te harden is in dit land.

 9. MolTalk

  Linda zal wel weer woest zijn dat iemand met “haar” format aan de haal gaat.

 10. o.p. lichter

  Toch niet weer die albert verlinde het , weer dat gejank over die musicals van hem

 11. idioot

  is Artis alweer open dan?

 12. Denk Na

  @dennis: en het wordt nog veel erger. Check de laatste video van Willem Engel op youtube met Bas Filipini eens. Je schrikt je rot!

 13. Denk Na

  Mijn vrienden schrikken zich ook altijd rot als ze horen welke complоttheorie ik nu weer aanhang.

 14. Verfrissend en vernieuwend bij RTL

  Nee maar, wat een vernieuwing opeens bij RTL.

 15. Stage Entertainment failliet verklaard?

  Heeft Albert nieuws over Stage Entertainment te melden?

 16. Ter land, ter zee en in de lucht

  Leuk dat de talkshow in een nieuw format is gegoten.

 17. Bart

  @Ron Helemaal eens!

  @Chris Wat heeft dat er nou mee te maken? Cijfers zijn prima hoor!

 18. Maurice

  Super Beau lekker buiten .

 19. Chelsey

  Het is dus geen wonder dat Madam Luxembourg met lang zomerverlof naar huis is gestuurd. Ze moesten bij rtL natuurlijk haar gezicht zien te redden vanwege de teleurstellende aantal kijkers die ze na haar overstap met rtL late night heeft weten te trekken. Ze bleef ver achter bij de hoge verwachtingen die ze van haar hadden. In die sfeervolle terras van Artis zouden haar kijkcijfers namelijk gigantisch zijn gekelderd en zou ze afgaan als een gieter. Voor nep talkshowhost Beau maakt dat natuurlijk niet zoveel uit omdat hij al zo vaak is afgegaan, de beste man weet haast niet beter en zal zich hoogstwaarschijnlijk verbaast afvragen waarom tv Luxembourg hem maar steeds wil blijven zien als veelbelovend goede talkshowhost? Vanavond telt Beau in ieder geval niet mee.

 20. critikast

  Waar anders dan in Amsterdam? Ook nu weer gevuld met randstedelijk geleuter van BN-ers, die over elkaar struikelen om niet Akwasi te veroordelen, maar Johan Derksen aan de schandpaal te hangen. Hypocrieten !

 21. Zwarte Joop

  wat een sof met al die verkeer herry.
  wie bedenkt zoiets?

  over naar Op1

 22. Bout v D.

  Wat een wanvertoning. Net een stel oude wijven.

 23. g

  Heb groot deel vd uitzending gezien. Uitstekend gedaan. Die advocate is top en die Dries zat meer te schelden en zomaar iedereen na 1 zin onderbreken, maar werd op een gegeven moment wat meer aanspreekbaar. Derksen ging aan een stuk door het gesprek met iedereen aan , ontweek niets, het was een enorm goede uitzending.

 24. g

  Had het over Veronica Inside.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.