Bart Ettekoven: ‘Sylvie Meis is aandachtsgeil’

Geplaatst op wo 24 jun 2020 om 8:45

Weekend-baas Bart Ettekoven vindt het ongelooflijk aandachtsgeil van Sylvie Meis dat ze momenteel weer alle aandacht naar zich toetrekt met haar bezoekjes aan het strand van Saint Tropez. Dat heeft hij dinsdagavond gezegd in Shownieuws. Sylvie loopt altijd te klagen over de aandacht die ze krijgt van de pers, maar lokt het volgens hem keihard uit. “Zit zit weer op de plek waar ze ieder jaar komt: Saint Tropez. De eerste beelden zijn weer binnen“, aldus de showkenner cynisch.

Bart liet de foto’s zien van Sylvie in Saint Tropez. “Kijk eens even hoe ze heerlijk met haar verloofde in de zee ligt. Het is exact hetzelfde beeld als vorig jaar en het jaar daarvoor en het jaar daarvoor. Kijk ze eens verliefd zijn.

De Weekend-baas wordt er een beetje moe van. “Het is voor mij wel altijd de vraag waarom ze naar precies datzelfde plekje gaat. Dat is echt een hotspot in Saint Tropez. Iedereen die in Saint Tropez komt kent het ook. Het is Club 55 en je weet dat daar altijd minimaal vijf tot tien paparazzifotografen klaar staan.”

Sylvie is een hypocriet, vindt hij. “Ik vind het altijd zo raar, want in elk interview zegt ze altijd hoeveel last ze heeft van de pers, dat ze wordt lastiggevallen en dat ze het zo vervelend vindt voor haarzelf, voor Damian en haar verloofde.”

Er is volgens hem geen professionele reden voor. “Vroeger werd nog gesuggereerd dat het was omdat ze een soort model was voor Hunkemöller zo haar eigen bikini’s kon tonen. Dat is ze ook niet meer, dus waarom ze het toch elke keer doet… Als je rustig op vakantie wil, dan ga je toch niet naar een plek waarvan je zeker weet dat er fotografen liggen?

Er zijn duizenden strandjes in Europa en dan ga je ieder jaar naar dát strandje waarvan je zeker weet dat je gefotografeerd wordt. Dat noemen wij aandachtsgeil. Het zijn ook elk jaar dezelfde foto’s die we zien. Dezelfde plastic lach en dezelfde pose.

Foto: SBS
37 Reacties op “Bart Ettekoven: ‘Sylvie Meis is aandachtsgeil’”


 1. By the way

  Gelukkig blijft Bart Sylvie ook de aandacht geven die zij nodig heeft.

 2. Dirk

  Bart zal wel stiekem verliefd op haar zijn.

 3. Gerard Cocks

  En gras is groen. De zon heet. Water nat. Arie homo. Een hond blaft. Het wiel rond. Akwasi een racist.

 4. H. Helmink

  David, ben jij het?

 5. kritisch avro-lid

  En het zijn ook altijd dezelfde blaadjes die maar al te graag de foto’s publiceren…zoqls de Weekend

 6. Bart tv man

  Sylvie etaleert de ultieme eenzaamheid met haar fotos. Met deze vrouw kan je alleen maar medelijden hebben.

 7. Bart

  Beste Bart Ettekoven en consorten, stop dan eens een keer met haar die aandacht te geven. Gewoon compleet negeren met alle bladen en show programma’s. Dan houd het van zelf op. De mensen die deze bladen lezen en deze show programma’s kijken kan het echt geen reet schelen wat Sylvie doet. Waarom is deze vrouw bekend? Ze kan namelijk helemaal niets.

 8. Dries Roel Vink

  Sylvie is (aandachts)geil. Nou, ik trek graag mijn gele speedo uit voor haar.

 9. Pot Ketel

  Aldus iemand in een roddelprogramma voor een camera.

 10. Xxxx

  Sylvie Meis aandachtsgeil? Dat wist ik nog niet. Nu vertellen ze me echt wat nieuws!

 11. Minder of Mirjam

  Maar ja, Bartje heeft het toch weeeeer over Tante Sylvie. Doel bereikt van La Meis!

 12. Leo

  Ze moet ook in the picture blijven om haar Instagram verdienmodel in ere te houden.

 13. Mousse

  Door Sylvie Meis, krijgt hij wel weer zijn rioolbladen aardig gevuld.

 14. Siem

  Ze heeft een vaste fotograaf mee op vakantie.

  Wat een hersenloos mokkel. Ik heb medelijden met haar kind.

 15. kritisch avro-lid

  Hoe oppervlakkig en leeg haar leven ook lijkt en misschien ook wel is, Sylvie is zelfstandig en verdient haar eigen geld. Vermoedelijk meer dan alle reaguurders hier bijelkaar. What’s the problem?

 16. Anouk

  Zielig meisje… met haar nep huwelijk… aandacht aandacht aandacht.. gelukkig heeft ze een stumper gevonden die dezelfde aandacht nodig heeft als copycat kunstenaar.. zielig zooitje bij elkaar .

 17. Annoniemus

  Daar heeft Bart lang over gedaan om daar achter te komen !

 18. Bep

  Al haar exen zeggen dat het een eenzaam meisje is zonder vrienden, geen inhoud, ze kan nog geen ei koken.

  Zie eens hoe Raf opgebloeid is met Estevana, die heel puur is.
  Zie eens hoe blij Damian is als hij weer naar z’n vader kan.Sylvie kan gewoon niet zichzelf zijn, ze speelt een rol.Triest.
  Je ziet haar ook nooit met haar ouders.

 19. Omnom

  Sylvie is zonder aandacht ook al geil. Heerlijk wijfie!

 20. Pien

  Bart Ettekoven is een jaloerse oude nicht hij kan in geen enkel opzicht tippen aan Sylvie. Kijk eens in de spiegel naar die lelijke strontmuil van je. Naar jou kijken ze niet hoor griezel.

 21. MediaPrak

  Volgens mij is het ‘aandachttrekken’ Sylvie’s verdienmodel.

 22. Marianne

  Ha ha zo waar. Heerlijk dat Bart zo eerlijk is. Het is toch zo? Waarom naar die plek als je zo graag met rust gelaten wilt worden?

 23. Henk

  Sylvie is de meest trieste vrouw die ik ‘ken’. De eenzaamheid van kijk mij eens mooi zijn spat er vanaf. En altijd opzoek naar rijke mannen.. Meer meer meer, leger, leger leegst..

 24. Harry Dijs

  Ettekoven draait al heel wat jaren mee in het

  mediacircus maar nu heeft-ie dan toch einde-
  lijk de scoop van z’n leven te pakken. Hulde!

 25. Kim

  Is de paus Rooms?

 26. Joop55

  Door haar heb je werk ome Bartje.

  Wat een wereldje.

 27. Tros Kompas

  Die roddelbladen hebben ooit eens onderling afgesproken om het liegbeest Patty Harpeneau collectief te boycotten….goede actie ! Als ze nou ook eens zoiets afspreken mbt de verdere inhoudsloze b artiesten zoals plastic Sylvie , de vieze leugenachtige Paaij , relnicht Boomsma en hufter Roelvink jr dan wordt de wereld er weer een stukje mooier op!

 28. GHUHG

  Jammer dat er zo negatief wordt gesproken over Sylvie Meis. Laat deze zeer mooie dame gewoon haar leven leven zoals zij dit wilt.
  Je kan ook de keuze maken om naar minder aantrekkelijke vrouwen te kijken ;)

 29. DaveRoelvink

  Als ik niet met andere domme/criminele acties in het nieuws kom zou ik graag ook een filmpje opnemen waarin Sylvie me afzuigt. Deze beelden deel ik uiteraard met jullie allemaal.

 30. Jeroen v/d Boom

  Sylvie is – ik kan het weten, mag haar tot m’n vriendenkring rekenen – een ontzettend oprechte, hardwerkende vrouw.

 31. Teuntje

  Blijft een zielig figuur die Meis kijk mij eens gelukkig zijn terwijl ze puur eenzaam is

 32. Teuntje

  Ik geef Tros Kompas helemaal gelijk negeren die hap

 33. Gert van der Vliesboombesje

  Meis heeft haar bruiloft verkocht aan tv met een kopie van de Maxima traan. Heeft een groot bruilofsfeest gegeven zonder een cent fooi aan de hardwerkende ploeg die werkelijk alles hebben gedaan. Staat met een verpleegster pak op een beurs om tandenborstel aan te prijzen – ja ze werkt voor haar geld -loopt met een bikini door een tuin van een 7 sterren hotel en is heel bescheiden en vraagt niet om aandacht. Vermoeiende vrouw. Jaloers nee hoor.

 34. tito

  Komt hij daar nu pas achter ?

 35. Poes

  Ja Silvie post iedere dag een fotootje en dan komen de reacties van dat ze de mooiste vrouw is beeldschoon en zo nog meer. Ik denk dat ze eenzaam is en dat nodig heeft. Niet in staat een normale relatie te hebben. Nu is de kunstschilder aan de beurt in zijn spijkerbroek en open overhemd. Weinig glamour nog geen knapperd ook. En dat voor iemand die altijd naar uiterlijk kijkt. Maar ja haar leeftijd begint ook te tellen. Je kan 8 uur per dag sporten maar daar houd je de jaren niet mee tegen.

 36. Karel

  Waarom geef je die vrouw aandacht dan?

 37. Caramba

  De zoveelste troela, bekend van bekend zijn, waar langzaam tragiek in sluipt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.