Albert Verlinde: ‘Gordon gebruikte inbraak voor de pr’

Albert Verlinde vindt dat Gordon altijd heel veel publiciteit zoekt als er bij hem is ingebroken. Sterker nog: hij gebruikt het om in de spotlights te komen. Dat heeft de showkenner gebitcht in Shownieuws. Nu Albert en Gordon buren zijn geworden in de pocherige BN’er-wijk Amsterdam-Zuid – de een woont in de P.C. Hooft-, de ander in de Paulus Potterstraat – leek het erop dat hun wedstrijdje valsnichterij afgelopen was, maar het begint kennelijk toch weer een beetje te kriebelen bij Albert.

Albert vindt dat Gordon een voorbeeld kan nemen aan Danny de Munk, bij wie recentelijk ook is ingebroken. “Wat ik het mooie aan Danny de Munk vindt, is dat hij hier geen nummer van maakt. Ik ken artiesten – en ik wil de naam van Gordon niet meteen noemen – die denken: o, ik ga publiciteit maken, er is mij iets overkomen! Ja, dat vind ik echt.”

Danny is veel handiger, vindt Albert. “Wat je ziet aan Danny is dat hij in het begin publiciteit heeft gezocht, van: potverdomme, die man moet opgepakt worden. En wat hij vervolgens doet is denken: nee, laat de politie zijn werk maar doen. Hij zegt: ‘Ik wil over mijn werk wel praten, maar niet elke keer die bekende Nederlander zijn waarbij ingebroken is.’”

Er schijnen twee nieuwe verdachten in beeld te zijn voor de Munk-inbraak. “Hij zegt: ‘Ik weet alles’, met een smile erachter. Dat vind ik toch oprecht, en dat wil ik toch zeggen, heel erg goed. Hij roept niet in de pers dat er nieuwe ontwikkelingen zijn.”

Nou, Albert heeft z’n gram weer gehaald. Heeft-ie toch meer overeenkomsten met Gordon dan hij dacht.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen