8 (!) procent Veronica-kijkers vindt Wilfred onmisbaar

Nu het gerucht rondzingt dat Wilfred Genee bij Veronica Inside wordt vervangen door Wytse van der Goot, is de grote vraag: blijft het programma fier overeind staan zonder deze vertrouwde gespreksleider? Het lijkt erop dat de kijker denkt van wel. Hart van Nederland vroeg het aan zijn opiniepanel en slechts één van de zes denkt dat hij onmisbaar is in VI. “Onder Veronica-kijkers is hij nog minder populair: slechts acht procent vindt hem onmisbaar voor de show“, zo klinkt het.

Wilfred wordt behoorlijk aangepakt door Hart van Nederland, dat toch onderdeel is van hetzelfde clubhuis. “Kijkers kiezen massaal de kant van Johan Derksen, zo blijkt uit het onderzoek.

Op de vraag wie er niet mag ontbreken in het programma antwoordt maar liefst 48 procent Derksen. Ook René van der Gijp is relatief populair: 33 procent. Maar Wilfred? Die kan de kijker kennelijk missen als kiespijn.

Harts zusterprogramma Shownieuws had het gisteren ook over een eventueel vertrek van Wilfred. “Ik denk dat René en Johan wel van een iets grotere waarde zijn. Zij zijn wel iets markanter voor het programma dan Wilfred“, merkte showkenner Guido den Aantrekker op.

Persoonlijk zou hij het vertrek van Wilfred wél jammer vinden. “Ook Wilfred heeft natuurlijk toch zijn rol in dat clubje. Hij is de enorme zuiger. Ik heb ook weleens bij hem in zijn Café Hendriks & Genee gezeten en hij komt altijd weer met iets uit die knipselmap waar je dan niet op bedacht bent.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen