8 (!) procent Veronica-kijkers vindt Wilfred onmisbaar

Geplaatst op vr 26 jun 2020 om 8:25

Nu het gerucht rondzingt dat Wilfred Genee bij Veronica Inside wordt vervangen door Wytse van der Goot, is de grote vraag: blijft het programma fier overeind staan zonder deze vertrouwde gespreksleider? Het lijkt erop dat de kijker denkt van wel. Hart van Nederland vroeg het aan zijn opiniepanel en slechts één van de zes denkt dat hij onmisbaar is in VI. “Onder Veronica-kijkers is hij nog minder populair: slechts acht procent vindt hem onmisbaar voor de show“, zo klinkt het.

Wilfred wordt behoorlijk aangepakt door Hart van Nederland, dat toch onderdeel is van hetzelfde clubhuis. “Kijkers kiezen massaal de kant van Johan Derksen, zo blijkt uit het onderzoek.

Op de vraag wie er niet mag ontbreken in het programma antwoordt maar liefst 48 procent Derksen. Ook René van der Gijp is relatief populair: 33 procent. Maar Wilfred? Die kan de kijker kennelijk missen als kiespijn.

Harts zusterprogramma Shownieuws had het gisteren ook over een eventueel vertrek van Wilfred. “Ik denk dat René en Johan wel van een iets grotere waarde zijn. Zij zijn wel iets markanter voor het programma dan Wilfred“, merkte showkenner Guido den Aantrekker op.

Persoonlijk zou hij het vertrek van Wilfred wél jammer vinden. “Ook Wilfred heeft natuurlijk toch zijn rol in dat clubje. Hij is de enorme zuiger. Ik heb ook weleens bij hem in zijn Café Hendriks & Genee gezeten en hij komt altijd weer met iets uit die knipselmap waar je dan niet op bedacht bent.

Foto: SBS
40 Reacties op “8 (!) procent Veronica-kijkers vindt Wilfred onmisbaar”


 1. MolTalk

  Laat Genee maar ergens anders zuigen.

 2. Ruud Kok

  92% vind hem een kl00tzak, wat ie zeer vermoedelijk ook is. 8% is het een vriendelijke narcist.

 3. Siem

  Zonder Genee zijn Derksen en rat Gijp 2 zoutpilaren.

 4. roevka

  De #MSM blijft maar doorstoken. Waar bemoeien ze zich mee? laten ze zich bezig houden met journalistiek in plaat goedkoop geroddel.

 5. Leo

  Denk dat het ook goed is voor Wilfred zijn carrière om te stoppen met VI op tv. Hij heeft alles nu wel bereikt ermee (wordt alleen uitmelken nu). Hij kan de ochtend show op Radio Veronica mogelijk gaan doen, willen ook zijn sidekicks. Mogelijk dat dit ook al bekend was bij Johan en René waardoor de spanningen de afgelopen maanden opliepen.

 6. Tsja

  Hilversum kotst Wilfred al jaren uit dus die zie nu massaal hun kans schoon om ‘m compleet af te maken. Wel enigszins terecht…

 7. Wilfred

  Maar zonder Genee zijn die 2 trekpoppen ook niks…. als je ze niet voed komt er niks uit…

 8. Nils Holgersson

  Dat zijn toch zeker 3 personen

 9. Hans Kraaij jr.

  “Hé Genee, PAARDELUL !!!”

 10. Huismaker

  Genee heeft zijn hand overspeeld. Wil zich zo graag invreten in het mediakartel. En hij begrijpt maar niet dat de mening van “het plebs” compleet anders is dan wat dat kartel ons wil laten geloven. Mensen zijn niet dom !

 11. Apfelflapf

  Het feit dat een grap van Derksen leidt tot het einde van een programma geeft toch wel aan op welk miereneukers-nivo de media zich bevind .

 12. Harry

  Genee heeft tot maandag het vege lijf steeds weten te redden.

  Maar bij elke vuurwerkshow kan het misgaan.
  En dat is nu dus gebeurd. En hoe… De knal dendert nog
  steeds na… Pas als de rook weer is opgetrokken weten
  we of/hoe dit legendarische trio het heeft overleefd…

 13. Bon Hambjon

  Ik denk net dat hij onmisbaar is omdat hij voor die extra wrijving zorgt, hij hoeft niet populair te zijn bij de kijkers. Dankzij zijn constante wrijving zijn al vele memorabele momenten ontstaan.

 14. o.p. lichter

  Laat genee maar met die twee onozele lachzakken naar de ochtend gaan luistert toch geen hond naar .

 15. Michiel

  De rol van Genee in VI is belangrijker dan men denkt. Alle uitzendingen die werden gepresenteerd door iemand anders (Ruud ter Weijden, Barbara Barend, Koert Westerman) waren wellicht journalistiek/inhoudelijk sterk maar veel minder amusant (lees saai). Vrees dat VI met Wytse een equivalent van Rondo, Studio Voetbal en Fox voetbalpraat wordt.

 16. Roelof

  Genee, de wekelijkse Trump basher op BNR samen met Bernhard Hammelburg zitten ze geniepig te lachen over van alles en nog wat zonder echt de juiste feiten te kennen.

  Soms is karma een bitch!

 17. rooie Rinus

  Zet Britt Dekker als vervanger neer. Die is gek op sport, heeft affiniteit met de humor, en is prima lijmmiddel voor Gijp en de Snor.

 18. Theo Hiddema

  Mochten de heren Derksen & Van der Gijp mij vragen dan zeg ik Gee Nee.

 19. Minder of Mirjam

  Het Hart Van Nederland OPINIEPANEL?! WAT?!

  Sinds wanneer heeft dat “oh wat erg er zit een kat in de boom”-journaal een opiniepanel. Ze presenteren zich toch als nieuwsprogramma, dan is het toch raar dat ze een opiniepanel hebben?

  Niemand is geïnteresseerd in Fart van Nederland, kijkcijfers zijn ingestort en goede presentatrices zijn vervangen door bimbo’s.

 20. Fred

  Johan gaat ook binnenkort stoppen….heeft er ook echt geen zin meer in. Denk dan René ook. Einde VI in huidige vorm.

 21. StefanV

  Geen enkele van de heren Genee, Van der Gijp of Derksen is misbaar voor dit programma. Of ze het nu leuk vinden of niet, ze zijn een onlosmakelijk trio. Als je een andere interviewer op die plek zet, krijg je een ander programma en heb je niet meer dezelfde chemie.

  De heren hebben wel vaker onderlinge ruzies gehad. Dit moet gewoon even rustig worden uitgepraat. Stoppen met het drama.

 22. Jan Dudoc

  Genee is belangrijk voor die tafel hoor. Niet zo groot als Derksen, maar echt als aangever en vlotte jongen. Barbara Barend kon het niet, Helene kán het niet, ik ben benieuwd..

 23. Willie

  Huismaker
  vr 26 jun 2020 om 9:13

  Er was volgens de media en NPO een sfeer gekweekt dat iedereen wel achter die boycot stond en de grap van Derksen schandalig was, Ook die omhoog gevallen oranje jongetjes dachten dat hun mening heilig was. Genee heeft daar op mee willen draaien voor zijn eigen belang en offerde daarvoor zonder met de ogen te knipperen zijn al jaren lange tafelgenoten voor op.Maar dat was een vergissing de zwarte onzin die over ons land wordt gestrooid door media en NPO heeft totaal geen steun onder de bevolking op wat antifa en linkse dwazen na.

 24. Anti-racist

  Slechts een procent vindt hem onmisbaar. Dat zijn fe mensen die de vraag niet goed hebben gelezen.

 25. William Raaf

  Go Woke, go broke
  Daaaaag deugende Wilfred ga maar lekker met je nieuwe racistische vrindjes babbelen in de Grachtengordel.

 26. Groene Piet

  Niemand is echt onmisbaar. Maar Genee is een goede presentator en in een programma waarin aanstoot geven niet een vast ingredient is kan hij prima terecht.

 27. Pieterke

  Weg met die NSB-er.

 28. Willie

  De onmisbare liggen op het kerkhof.

 29. HBaz

  Waarom steeds zoveel aandacht voor die minkukel van een den Aantrekker? We kunnen ook wel zonder zijn mening.

 30. M.

  Totaal onterecht dat ze gehakt maken van Wilfred. Wilfred Genee is gewoon een lieve, betrouwbare en gelikte toppresentator. VI was al niks, wanneer Genee weggaat is het kleuter-tv.

 31. SL

  Tja dat krijg je er van Wilfred als je zwicht voor de BLM en Antifa terroristen. Ondanks wat de media ons wil laten geloven kotsen de meeste Nederlanders op dit extreem linkse marxistische kut volk.

 32. VI rocks!

  Jammer, ik had gehoopt ze een extern icoon wilden importeren, het liefst één die al jaren niet niet meer op televisie te zien was.

  Leon Krijgsman, zoals iemand eerder voorstelde, is een goede keus omdat hij kennis heeft van het Sinterklaasfeest en Zwarte Piet. Dat is handig omdat dit onderwerp regelmatig naar boven komt in Veronica Inside terwijl 95 procent van de bevolking voor Zwarte Piet is. Dan is het wel heel belangrijk dat dit onderdeel goed verloopt.

 33. Klaas Flink

  Wat grappig, een opiniepanel. Van het Hart van Nederland. Zou dat panel misschien kunnen zorgen dat Hart van Nederland haar vertrouwde gezichten terug krijgt?

 34. Teuntje

  Wilfred mikt op een talkshow

 35. Bart

  Heleen erin!

 36. ikweethetbeter

  Voor de televizier-ring was de tv presentator nog de allerbeste [Wilfred ] ,Johan had in het verleden veel ruzies met presentatoren.Dit trio moet niet uit elkaar !!!!!!!
  Een fanatieke kijker .

 37. Peter Beense

  Wilfred mag aan mijn dikke lul zuigen

 38. Mr. Theo

  Misbaar als kiespijn! Weg met die rioolrat!

 39. kootje

  Heleen erin! helemaal mee eens! alles opgelost

 40. Insider

  Het zijn naast Gijp en Johan niet alleen die andere 92% van de kijkers, maar ook gewaardeerde vaste gasten van het programma die zich zichtbaar dood ergeren aan het misplaatste kinderachtige gedrag van deze arrogante geverfde kuif die niet wil weten dat hij al jaren geleden Abraham zag. Hoe vaak hebben Kraai en Boskamp al zich niet luid lopen ergeren over en ageren tegen deze arrogante vogel die zijn eigen nest nu wel zeer hypocriet bewust vervuilt. En dan niet alleen wegens zijn gebrek aan voetbalkennis en tact. Maar ook i.v.m. ergerlijk als een kind zonder ander speelgoed eindeloos blijven appen terwijl de camera draait en met grijsgedraaide filmpjes lekker goedkoop publiekelijk belachelijk te blijven maken met o.a. hun leeftijd of zang (Johan), omvang en ander eetregime dan het door zijn eigen vrouw opgedrongen rechtsdraaiende sla-dieet (strand- en glijbaan Boskamp) of met andere emoties dan zijn eigen huichelachtigheid (jasje Kraai, Huub Stevens, Kieft, en Louis van Gaal). Kortom continue blijven schofferen (en neerzetten, dus eigenlijk ook discrimineren) van programmagasten en anderen die wel als voetbalexpert thuishoren in een voetbalprogramma, dat niet dankzij maar ondanks Gêne(e) prijzen won. Hoe makkelijk was het om voor Johan te gaan staan door de serie fragmenten waarin Johan serieus en herhaald aangaf TEGEN discriminatie te zijn even vaak te herhalen als eerdergenoemde kulfragmentjes en Daan en al veel eerder af te sluiten met de slotconclusie die al veel eerder zo vast als een huis stond. Namelijk dat ook het opblazen van een erkend minder geslaagde grap niets afdoet aan de vastgelegde Dus bewezen herhaalde anti-discriminatie-statements van Johan. Nee hoor, in plaats daarvan kwam het over dat puur en slecht uit eigen belang (want niemand van alle verraden voelende bovengenoemden zat hierop te wachten) e.e.a. verder tenenkrommend moest worden uitgemolken. En wel, door laf een ander voor je karretje te spannen door uitspraken te laten doen die net zo weinig hout sneden als waarheid bevatten. Nee, zo maak je vrienden door voor dat doel een podium te bieden aan (zoveelste keus) Boussatta. Die misbruikte die kans als zogenaamd (of zogenaamd namens vermeende) slachtoffer(s) terwijl het zo makkelijk en terecht was om hem met bovenbedoelde en bewezen slotconclusie de mond te snoeren. Bah, en dat geldt ook voor de landelijke zedenprekers onder ons zoals Kleurplaat Ari B. en de zelfingenomen Boulevard-zakkenvullende dominee P.J. de V. Deze laatste pakte al even laf de kans om het Boulevard-podium te misbruiken door de louter als (mislukte) grap beoogde vraag van Johan uit te baten als wraak dat Johan hem niet onterecht wel eens hadden betrapt op en (wél fair face to face) had geconfronteerd met – samengevat – zijn vele praten en meningen zonder daarmee veel anders te zeggen dan betweterige onzin alsof hij een advocatendiploma heeft. Of was het in opdracht van de door hem finaal uitgemolken RTL uit wraak dat een kijkcijferkanon was vertrokken naar Veronica?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.