Wilfred Genee: ‘Ontslag Giel Beelen nog niet zeker’

Het is ook Wilfred Genee niet ontgaan dat er geruchten zijn over de toekomst van zijn Radio Veronica-collega Giel Beelen, maar er zijn volgens hem nog geen besluiten gevallen. Dat zegt hij in gesprek met weekblad Story. Het gerucht gaat dat de peperdure maar niet presterende Giel er aan het eind van het jaar uit ligt bij Talpa Radio, want aan het eind van het jaar verloopt zijn contract en er moet bezuinigd worden. De radiogroep zou Wilfred naar voren willen schuiven als ochtendjock.

Er is op dit moment nog geen sprake van een verhuizing van de middag naar de ochtend, aldus Wilfred. “Dat is een beetje voorbarig, want volgens mij is het nog helemaal niet duidelijk wat Giel gaat doen.”

Wilfred weet ook niet of hij de plek van Giel graag zou overnemen. Een ochtendspits-show is een behoorlijke aanslag op je privéleven, omdat je dan middenin de nacht op moet staan en naar je werk moet reizen.

De presentator: “Ik zou ook niet weten hoe ik een dagelijkse ochtendshow moet combineren met mijn andere werkzaamheden en met mijn gezin.”

Maar zou hij ja of nee zeggen? “Het is me niet concreet gevraagd, dus het is niet aan de orde.”

Lees ook:
Wilfred Genee over radiocollega Giel: ‘Gaat niet goed’ (oktober 2019)
‘Talpa Network gaat Giel Beelen ontslaan per oktober’ (11 april)
Wilfred Genee wil niet op plek ‘ontslagen’ Giel Beelen (4 mei)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen