Wilfred Genee wil niet op plek ‘ontslagen’ Giel Beelen

Wilfred Genee ziet het niet zitten om zijn populaire middagshow Veronica Inside te verhuizen naar de ochtendspits als zijn collega Giel Beelen daadwerkelijk ontslagen wordt na de zomer. Dat heeft hij laten weten aan de online showrubriek RoddelPraat. Beelen stelt al sinds zijn debuut bij Radio Veronica teleur in de ochtendspits en volgens De Telegraaf wordt hij per oktober ontslagen door Talpa Radio, helemaal nu er in Hilversum flink moet worden bezuinigd vanwege de crisis.

RoddelPraat-deskundige Jan Roos heeft ook gehoord van die geruchten. “Giel Beelen is eruit geflikkerd, hè, door John de Mol? Dat contract wordt niet verlengd. Dat wisten we al. Dat is helemaal niet gek, want Giel Beelen heeft waardeloze luistercijfers.”

Je zou zeggen dat de vervanging van Beelen voor handen ligt. “Iedereen zei toen: ‘Dan gaat Wilfred Genee hem in de ochtend vervangen.’ Een scoop: dat gaat niet door.”

Roos heeft gesproken met Genee. “Wilfred Genee gaat hem niet vervangen, omdat het te vroeg in de ochtend is. Dat heeft hij aan mij bevestigd.”

Om op tijd te zijn moeten presentatoren van ochtendspits-shows opstaan als het nog nacht is. Hoewel het ochtendspits-slot wordt gezien als het meest prestigieuze tijdslot in radioland, is het vroege opstaan wel een gigantisch offer.

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen