VI door tot 1 juni: ‘Tenzij John de Mol ons eraf haalt’

Hoewel er niet wordt gevoetbald is het de bedoeling dat Veronica Inside in elk geval tot 1 juni op de buis blijft, tenzij John de Mol het uit kostenoverwegingen niet meer waard vindt. Dat zegt Johan Derksen in de online rubriek Groeten uit Grolloo. VI bedient elke maandag en vrijdag nog een heel flinke kijkersgroep, ondanks dat er dus geen voetbal in zit. “We hebben gehoord dat we voorlopig doorgaan tot 1 juni. Maar ik kijk er ook niet van op als eerder de stekker eruit gaat“, zegt Derksen.

Waarom zou Talpa de stekker trekken uit één van de weinige programma’s die nu nog goed scoren? “Kijk, door de coronacrisis hebben de bedrijven helemaal geen trek om te adverteren. Wanneer de productiekosten van zo’n programma hoger worden dan de reclame-inkomsten, dan zijn mensen bij commerciële tv-stations snel geneigd om er een film in te gooien in plaats van zo’n tv-programma, want die film hebben ze toch nog in het magazijn liggen.”

Toch hoopt Derksen dat hij en zijn collega’s Wilfred Genee en René van der Gijp voorlopig gewoon door mogen met het programma. “Ik zou het wel prettig vinden om nog even door te gaan, om het karige nieuws wat er komt toch voor het voetlicht te brengen.”

Want voetbalminnend Nederland hunkert natuurlijk naar informatie. Onze kijkcijfers zijn uitstekend, dus in dat kader zijn wij gaarne bereid om door te gaan!

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen