Twee namen prijken hoog op Beau’s droomgastenlijst

Er zijn twee namen die heel hoog prijken op de droomgastenlijst van Beau van Erven Dorens. Hij zou dolgraag premier Mark Rutte en koningin Máxima in zijn talkshow willen hebben. Dat zegt de presentator in tv-blad Televizier. Beau heeft een mooie wishlist samengesteld. “Ik heb een keur aan mensen die ik zou willen spreken. Mark Rutte en Máxima bijvoorbeeld. Met haar zou ik graag willen kletsen over haar goede initiatieven, zoals het beperken van schulden in Nederland“, vertelt hij.

Kennelijk hoopt Beau dat Máxima meeleest, want in werkelijkheid is het beperken van schulden in Nederland natuurlijk wel het láátste waar hij met de koningin over wil praten. Het lijkt een strategische uitspraak: om mensen van het koninklijk huis te strikken, moet je het immers wel over hun saaie bijbaantjes hebben. Prinses Laurentien komt bijvoorbeeld alleen opdagen als je het wil hebben over laaggeletterdheid.

Koningin Máxima doet voor de Verenigde Naties allerlei dingetjes met inclusieve financiering. Boeit niemand wat, maar het is wel een leuke ingang.

Er is inmiddels ook iemand van zijn wishlist áf, vertelt Beau. “Dat ik Rutger Hauer nooit heb kunnen interviewen, vind ik nog steeds heel jammer. Ik was enorm fan van hem. Hij was zo’n spannende man, de grootste ster die we ooit gehad hebben.”

Tot slot: welke interviews vond hij de hoogtepunten van de afgelopen tijd? “De interviews met Marco van Basten, Ronald Koeman en Wopke Hoekstra vond ik heel leuk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen