Twee namen prijken hoog op Beau’s droomgastenlijst

Geplaatst op ma 25 mei 2020 om 13:30

Er zijn twee namen die heel hoog prijken op de droomgastenlijst van Beau van Erven Dorens. Hij zou dolgraag premier Mark Rutte en koningin Máxima in zijn talkshow willen hebben. Dat zegt de presentator in tv-blad Televizier. Beau heeft een mooie wishlist samengesteld. “Ik heb een keur aan mensen die ik zou willen spreken. Mark Rutte en Máxima bijvoorbeeld. Met haar zou ik graag willen kletsen over haar goede initiatieven, zoals het beperken van schulden in Nederland“, vertelt hij.

Kennelijk hoopt Beau dat Máxima meeleest, want in werkelijkheid is het beperken van schulden in Nederland natuurlijk wel het láátste waar hij met de koningin over wil praten. Het lijkt een strategische uitspraak: om mensen van het koninklijk huis te strikken, moet je het immers wel over hun saaie bijbaantjes hebben. Prinses Laurentien komt bijvoorbeeld alleen opdagen als je het wil hebben over laaggeletterdheid.

Koningin Máxima doet voor de Verenigde Naties allerlei dingetjes met inclusieve financiering. Boeit niemand wat, maar het is wel een leuke ingang.

Er is inmiddels ook iemand van zijn wishlist áf, vertelt Beau. “Dat ik Rutger Hauer nooit heb kunnen interviewen, vind ik nog steeds heel jammer. Ik was enorm fan van hem. Hij was zo’n spannende man, de grootste ster die we ooit gehad hebben.”

Tot slot: welke interviews vond hij de hoogtepunten van de afgelopen tijd? “De interviews met Marco van Basten, Ronald Koeman en Wopke Hoekstra vond ik heel leuk.

Foto: RTL
18 Reacties op “Twee namen prijken hoog op Beau’s droomgastenlijst”


 1. Sjors van Kempen

  Wat een lekker cynisch, raak artikel.

 2. Angeltje

  Hoe kom je erbij Beau?..Die zou ik er beslist NIET in willen…

 3. potmeter

  Blijf maar dromen beau,
  gaat niet gebeuren.

 4. Priscilla

  Nu deze kakker het klootjesvolk om zijn vinger heeft gewonnen komt zijn ware aard naar boven. Ik mis zanger Rinus en danseres Romana. Dat zijn pas droomgasten.

 5. Tvkijker

  Rutte regelen lijkt me niet zo ingewikkeld toch?

 6. Max (voor intimi)

  Ik ga alleen 1-OP-1 bij Jeroen Pauw.

  Hij is de enige, die een diepgaand interview kan afnemen beste mensen.

  Nu maar afwachten wanneer hij mij gaat vragen….

 7. Ron

  Waarom zou je in hemelsnaam die Rutte als gast hebben. Daar krijg je toch niets zinnigs uit. Dat zijn geen spannende mensen om te interviewen en zijn al zo vaak te gast in talkshows, dat weten we nu wel. En Maxima, tja wie wil dat nou niet, maar dat lijkt me een utopie.

 8. Myra

  Ach gut, spuit elf wil ook wat.

 9. chris?

  Het zit er n niet in Beau.

 10. real-Norton

  Jensen, Jan Roos en familie Roelvink passen meer in het straatje van deze wannabe kakker.

 11. Tatjana S.

  Beau, miskjien wiel je mai als gast?

  Ik heb evenveel zo niet meer in te brengen dan Maxima!

  1. ik ben ook gastarbeider,
  2. weet ik niet meer.

 12. Diederik E.

  Waarvan akte.

 13. Sjaak

  Beau is dope.

 14. Derksen J.

  Wat een dom gelul van max en Tatjana S zeg, doen alsof je een bn er ben. Triest hoor, en Tatjana is al heel lang uit de media verdwenen, en zal na de streek die Shownieuws heeft geleverd npg minder de behoefte hebben om in de media te komen, dus verdiep je eerst ergens in voor je een reactie geeft die kant noch wal raakt. Wees dan in ieder geval origineel.

 15. Sandra Reijers

  Jammer dat hij mee liegt met de Corona leugens. Het zou beter zijn als hij de waarheid aan het volk laat zien ipv Mark Rutten achter na lopen. Dat is niet handig op lange termijn. De waarheid gaat toch uitkomen over Corona.

 16. aqua

  Blijven dromen.

 17. ikweethetbeter

  Eerst maar eens aan je kijkcijfers werken Beau ,dat is nu wel treurig !!!!!

 18. Hatsevlats

  Blijf dromen beau misschien brengt rutte ze moeder mee heb je weer een primeur en meer kijkcijfers

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.