Teun geeft perspectief-allergische Angela billenkoek

Geplaatst op ma 04 mei 2020 om 8:40

Angela de Jong krijgt er flink van langs van Teun van de Keuken. Haar column waarin ze aangeeft moe te worden van deskundigen en ondernemers die in deze coronacrisis om ‘perspectief’ vragen, is schandalig. Dat zegt de NPO-ster in zijn column in de Volkskrant. De Jong, die al jaren in een soort zelfverkozen kijkbuisquarantaine zit, walgt van het woord perspectief. “Ik kan dat woord niet meer horen en ik kan geen klagende deskundige of ondernemer meer zien“, brieste ze.

Ongelooflijk, vindt Van de Keuken het. “Beste ondernemers, houdt u wel een beetje rekening met Angela de Jong, de televisierecensente van het AD?

Want het is misschien begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de toekomst – uw zaak is al een tijdje gesloten, u vraagt zich af of u uw personeel nog wel kunt betalen of dat u mensen moet ontslaan, maar jengel daar als je blieft niet over op televisie“, vervolgt hij.

Jengelen, want zo is hoe De Jong het noemde. Ze wil niets meer horen van mensen die de economie weer aan de praat willen krijgen. “En vraag al helemaal niet of werkelijk iedereen binnenhouden tot sint-juttemis de oplossing is. Met andere woorden: vraag niet om perspectief, want daar kan onze Angela niet tegen.

Van de Keuken vindt het geestig dat De Jong het specifiek had over jengelende ondernemers ‘op televisie’. “Angela heeft niks tegen jengelende ondernemers, maar niet op televisie! Angela schrijft namelijk over televisie. En als ze niet schrijft over televisie of op televisie praat over televisie, dan kijkt ze televisie.

En op die televisie moet alles Angela-proof zijn. “En jengelende ondernemers vindt zij niet leuk. Die wil ze niet zien.

Het laat zien hoe eng de wereld van De Jong is, vindt hij. “Voor haar levert corona niet de angsten en onzekerheden op die ondernemers wel kennen.

Die angst is reëel. Om die af te doen als gejengel is schandalig.

De column van Teun van de Keuken kunt u hier in zijn geheel lezen.

Foto: NPO
37 Reacties op “Teun geeft perspectief-allergische Angela billenkoek”


 1. Derhal Flynn

  Is ook niet leuk voor Angela.
  Wat moet ze dan? Niks zeggen is ook geen optie, het is een vrouw.
  Dus gewoon kappen met dat gejengel, ja het is erg, nou weten we het wel.

 2. Speklap

  Goed zo, Teun, geef die dikke zeug maar op haar vet!

 3. Ach

  Teun van de Keuken ook zo een vervelend
  mannetje,A de J heeft gelijk hierin straks
  komt het corona virus weer keihard terug
  dat is geen voorspelling maar een wetenschap
  voor ieder weldenkend mens.
  En voor de horeca ondernemers en andere
  wees creatief als je zaak niet meer kan voortbestaan
  laat je omscholen of zo.# bijfbinnen.😟

 4. Sjaak

  Teun heeft gelijk, het is een demasqué van Angela de Jong. Angela kan maar een tijdje beter niet naar de talkshows gaan, zij heeft elke geloofwaardigheid verloren.

 5. Jan.

  Angela de jong is een dikke trol en ze moet haar domme bek houden. Ondernemers gaan kapot, en daar kan niet genoeg over “gezeurd” worden op Tv. de ruggegraat van de samenleving maar wie er straks lachend weglopen zijn weer de bankdirecteurtjes en de Booking.coms die een regelingetje treffen voor hun multinational. het AD zou zichzelf eindelijk eens serieus moeten nemen en dat wijf eruit gooien. Wat een voddenfilosoof is zij zeg…

 6. Hugo

  Beide mag ik niet en praten alleen maar voor eigen parochie.

  Ikke ikke ikke

 7. Bennie

  Op de dag dat haar Algemeen Dagblad in zwaar komt vanwege de zware economische crisis in wording, dan ben ik eens benieuwd.. Het kan namelijk niet goed blijven gaan: dalende advertentie-inkomsten vs te weinig inkomsten uit abonnementen vs hoge kosten.

  De krantensector zal vooraan staan om bij de overheid steun te verzoeken, dit om de onafhankelijke journalistiek overeind te houden.

  Extra genant is dat het DPG-salaris van Angela de Jong mede tot stand komt via overheidsubsidie uit Belgie. Om de dingen maar eens in perspectief te plaatsen..

 8. Micky77

  Ach Teun maakt zelf ook genoeg ondernemers kapot als ze niet dát doen wat in zijn links biologische Amsterdamse straatje passen. Dus beetje hypocriet is het wel van hem om Angela te veroordelen. Teun heeft zelf he-le-maal geen idee of gevoel wat leeft ondernemers, omdat hij heerlijk uit de ruif van de publieke omroep (ons belastinggeld) vreet.

 9. Stem

  Micky77, pleur op naar je eigen land!

 10. Henry

  Groot gelijk mickey77

 11. Henry

  Ik bedoel teun, hij heeft gelijk mickey77

 12. 😷Paulus

  😷Miss 🐖Angela krijgt billenkoek (SM) op de bank?😁😁

 13. Donny Droesbak

  Angela is totaal overrated ze heeft een scherpe pen maar verbaal totaal niet sterk dus ze moet ook van tv wegblijven.

 14. Klaagmuur

  Om van het gejengel van ondernemers af te zijn is er maar 1 oplossing: Alles weer opengooien en wachten op een tweede coronagolf (die waarschijnlijk heftiger zal zijn dan deze). Dan is het heel snel afgelopen met het gejengel, want de meeste ondernemers zullen worden weggevaagd. Beetje schoonspoelen in de wildgroei kan geen kwaad.

 15. Ruud

  Volkomen eens met B’s keuken,Angela is een typisch
  Voorbeeld van iemand die op de payrol staat!

 16. Doe Dan

  AdJ moet gewoon de redacties en talkshow hosts dat verwijten toch. Die nodigen die ondernemers uit om te vertellen over hun problemen en het onzekere perspectief. Maar ja dat doet ze niet. Ze wil die redacties natuurlijk niet beledigen want dan wordt ze misschien niet meer uitgenodigd.
  Onempathische AdJ heeft makkelijk praten. Zij en haar man zijn allebei vast in dienst bij het AD. Ze krijgen hun geld wel.

 17. 123

  Angela verloor bij menigeen sympathie en toen ze niet meer objectief was. En dat was… O, wacht, recentelijk nog!

  Serieus waar: ik vond haar altijd scherp schrijven, vaak de spijker op de kop! Maar grote goden, wat is zij afgegleden. 😢

 18. Bep

  Ik vind dat Angela helemaal gelijk heeft, eerst gezondheid dan de centjes.Kijk eens naar de getroffen gebieden praat een met mensen, sluit je ogen er niet voor.

 19. Allstar's Reggae Band

  Is die burgeroorlog in Jemen inmiddels afgelopen? Het ging daar niet echt heel goed geloof ik!!

 20. Net5 - Lindatv

  Onze Teun roept ook weer om aandacht… hij doet je steeds meer denken aan een SP’er…maar dan in tv land

 21. Ad=ok

  Wat zitten hier toch een stel zeikerds zeg, jeeeeeeezus grrrrrristus.

 22. Asein

  Ach Teun, jengelen staat in dezen gelijk aan zelfmedelijden en daar is eigenlijk niemand van gediend.

 23. Ron

  Helemaal eens met Teun en erg vilein op haar nummer gezet. Angela spreekt zichzelf ook tegen in haar kritiek, want als iemand corona-moe is was zij het wel, dat heeft ze zelf toegegeven.

 24. Tinie

  Onze nationale zelfingenomen kijkdoos Angela heeft overal verstand van. Zelfs van oliebollen.

 25. Sigmund

  @Donny Droesbak, dat klopt. Spot on!

 26. Abij

  Fijn als je je mening en kretiek mag geven en er nog goed voor betaald krijg ook haar toekomst is verzekerd! Denk aan al de ondernemers ( Horeca) ALS deze open zouden mogen krijgen ze nooit de omzet meer die ze ooit hadden hier gaan heel veel zaken aan kapot en ook gezinnen die een heel ander leven op moeten bouwen. Nou fijn dat je een baan hebt waar je op alles en iedereen af kan geven als je een beetje gezond verstand hebt denk dan na !!!!

 27. teuntje

  De enige die ze een veer in dr reet steekt is de alcoholische janknek Eva de rest brandt ze af

 28. Boerenverstand

  Gelukkig gaat het op dit moment ook heel slecht met het AD (en bijbehorende kranten als De Stentor). Angela is binnenkort dus haar baan bij het AD kwijt. Over dat gejengel van haar in de krant hoeven we dan ook niet meer te horen (naar de talkshows kijk ik sowieso niet, dus daar doet ze maar).

 29. anoniem

  teun

  bedankt,

  had je wel rubber handschoenen en mond kapje op

  vanwege der vet bil en scheeltjes tijdens billenkoek

  Angela is een vies vrouw,

  ruikt naar zweet, restjes in der mond vanwege gaatjes in der tanden

  we hebben gehoord

  dat als ze op de redactie loopt

  de krant in elkaar valt…..

  angela en hans zijn geen vrienden

  hoe maak je dan een gezond krantttttttttttttttttttttt

  oplage ad daaaaaaaltttt puur van wege angela

  angela kijk in de spiegel

  nergens ben je welkom

  huilt je hart niet of ben je gevoelloos opoe

  foei kind houw de eer aan je zelf, o ja je bent een maand loner

  je pap en man hebben geen eigen bedrijf zoals Linda,

 30. gerdien

  Wat je ook van Angela en haar ongenunanceerde meninkjes vind: we leven nog steeds in een vrij land. Teun is bovendien een enorme hypocriet want hij is er zelf niet vies van bedrijven tot de grond toe af te branden als ze iets maken of doen wat hem niet zint. Dan is het geen probleem als iemand daardoor schade oploopt?

 31. Klaas Flink

  Wat nou corona moe? Ondernemers die nachten wakker liggen van geen omzet, geen geld, geen opdrachten en dan klaagt Angela over corona moe zijn? Als columniste mag je alles tussen de aanhalingstekens van je column, maar de stupiditeit van dat mens is gewoon pijnlijk en nog pijnlijker is dat ze er trots op is, want ze denkt dat ze er daarom toe doet.

 32. Dorine

  Alleen Angela mag dagelijks jengelen over wat er op tv zich afspeelt. Allen Angela mag ongenuanceerd haar mening en gal spuien. Alleen Angela mag over alles haar mening uiten /jengelen over zaken waar zij geen verstand van heeft. Mijn hemel wie verlost ons van Angela en ontslaat haar?! Ze jengelt toch al!!

 33. HansR

  Teun een NPO ster? zit hij niet heel veel bij Eva Jinek ? Maakt hij veel bedrijven kapot met zijn amateuristisch onderzoekjes? En dan Angela (de hartsvriendin van zijn Eva) zo afkatten in zijn duurbetaalde VK kolom? Lachen toch die Teun. Zeker teveel afgevallen.

 34. Geronimo

  Die dikke Angela schrijft voor de Hetzekrant. De Hetzekrant, die al maanden bezig is om de eigen adverteerders naar hun grootje te helpen. Ik hoop dat de adverteerders weer zoveel mogelijk herstellen, maar ook dat ze nooit vergeten wat de Hetzekrant hen geflikt heeft. Hopelijk is het snel gedaan met de Hetzekrant, dat zou de wereld weer een stukje mooier maken.

 35. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Ik was in het begin echt fan van Angela, ongezouten mening, niet bang om tegen de stroom in te roeien. Maar nu ben ik haar zo beu. Ze wil enerzijds heel erg deugen maar anderzijds ook scherp en vilein blijven. Dan praat ze onzin op een gemene manier. Brrr.

 36. Lies. .

  @17.35 maar jou mening is niet belangrijk.

 37. Bram

  Wie is Angela de Jong?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.