Talpa snijdt fors, ook Gordon is de klos

Eigenlijk zouden Gordon en Patty Brard nu een maand onderweg zijn met hun nieuwe dagelijkse talkshow op SBS 6, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Van uitstel komt afstel, want Gordon & Patty is definitief afgeblazen. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Gordon merkt dat er flink bezuinigd wordt bij zijn werkgever Talpa Network. Hij maakt zich zorgen. “Moet je luisteren, natuurlijk. Ik stond aan de vooravond van een dagelijkse talkshow met Patty samen.”

Het werd een soort Dr. Phil meets Oprah meets Catherine met dertig man redactie, aldus Gordon. “Alles stond klaar en een week voor de opnames breekt Covid uit en het is weg.”

Het gaat er ook niet meer komen. “Ik kreeg van de week te horen dat het ook niet meer doorgaat, omdat het een heel kostbaar programma is. Dat kan gewoon niet meer.”

Volgend jaar kan het toch wel weer? “Geen idee. Ik weet dat ze aan het kijken waren om het wekelijks te doen, dus dat het één keer per week komt. Dat is voor zo’n productie natuurlijk helemaal niet rendabel denk ik.”

Ik weet het niet, jongen. Ik maak me wel zorgen. Ik heb ook dat 100 Jaar Jong wat een groot succes is, maar ik kan nu natuurlijk niet bij die oudjes langs. Het wordt herhaald vanaf 20 mei, dat vind ik wel heel leuk.”

Foto: SBS

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen