Bibi baalt dat RTL Boulevard haatreacties kopieert

Oh Oh Cherso-ster Bibi Breijman, de vriendin van zanger Waylon, vindt het niet leuk dat RTL Boulevard regelmatig haatreacties op social media kopieert en die meeneemt in de berichtgeving. Dat laat ze weten in de &C. BN’ers kiezen er in het begin van hun carrière voor om een publiek persoon te worden en dat komt naast veel voordelen ook met veel nadelen. Eén van die nadelen zijn haatreacties op social media. Bij Bibi is het zelfs zo erg dat zelfs haar 1-jarige dochtertje Teddy de klos is.

Bibi vindt het verschrikkelijk om te lezen. “Haatreacties op Teddy verwijder ik dan ook direct. Ik wil niet dat zij straks als twaalfjarig meisje nare reacties op haar uiterlijk of wat dan ook kan teruglezen.”

Het probleem is echter dat showrubrieken als Boulevard die haatreacties vereeuwigen, klaagt Bibi. “Het wordt wel lastiger als RTL Boulevard of de krant zulke achterlijke comments ­overneemt, want die kan ik niet verwijderen. Ze blijven bestaan.”

Ik hoop dat elke ­hater een keer wakker wordt met de gedachte: wat heb ik gedaan? Is het echt je bedoeling dat je pesterijen iemand raken? Haten is gewoon laf.”

Het &C-interview met Bibi Breijman kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen