Beau heeft vanavond rapper Boef in de show

De populaire rapper Boef zit op deze zomerse lentedag in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij komt aan tafel om zijn Videoland-documentaire te promoten. Dat heeft de redactie laten weten. De vrijdagse Beau, en eerder de vrijdagse Jinek, is steevast de meest bekeken uitzending van de week, omdat de talkshow dan na The Voice Kids staat. Nu wordt uitgepakt met rapper Boef. “Hij is volgens velen de beste rapper van Nederland maar ook verguisd om zijn gedrag.”

Boef zat in de gevangenis en kwam diverse malen in opspraak door incidenten. “Hij is een jaar lang gevolgd door camera’s en dat heeft geleid tot een onthullende Videoland-documentaire over zijn leven. Aan tafel bij Beau vertelt Boef zijn hele verhaal.”

Aanvankelijk had Boef een negatieve houding jegens de media, maar dat is nu veranderd, zei hij dit weekend in Trouw. “Media zijn ook gewoon een business. Net zoals ik mijn raps probeer te verkopen, moeten media clicks genereren. Vroeger vatte ik het persoonlijk op. Nu ben ik ouder en zie ik de realiteit in.

Verder gaat het in de uitzending over corona met IC-baas Diederik Gommers, wordt er gepraat over voetbal met de baas can Cambuur en Hans Kraay en zit Edsilia Rombley in de show vanwege een Moederdag-item.

Beau begint vanavond om 22.00 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen