Story wacht Wilfred Genee op bij kapper: ‘Dit wil ik niet’

Geplaatst op do 14 mei 2020 om 15:30

Wilfred Genee heeft een dubbel gevoel bij de werkwijze van weekblad Story. Hij zit er niet op te wachten dat hun fotograaf onverwacht op de stoep staat, maar vindt het ook lullig om niet mee te werken. Dat zegt de Talpa-ster op Radio Veronica. Genee is dinsdag naar de kapper geweest. “Ik was niet de enige die bij de kapper stond. Edwin Smulders was er ook. Waarschijnlijk heeft een redacteur naar onze uitzending zitten luisteren, waarin ik vertelde dat ik een haarabonnement had.

Er is in Soest maar één kapper met zo’n haarabonnement. “En daaruit hebben ze opgemaakt dat ik daar naar toe zou gaan om 12.00 uur. Daar stond Edwin Smulders met zo’n hele grote Audi te wachten.”

Toen Genee aan kwam rijden, gingen Smulders en zijn telelens direct aan. “Hij sprong uit zijn auto en dan kom je op het punt uit waarbij je denkt: wil ik hieraan mee werken of zal ik snel doorlopen? Maar ja, ik vind Edwin wel een aardige gozer en ik dacht: die heeft dat hele stuk gereden, anders is het ook zo lullig. Maar tegelijkertijd vind ik het ook heel dubbel, want je zit er helemaal niet op te wachten.”

Het is ‘een soort tweetrapsraket’ van Story, aldus Genee. “Want even later word je dan gebeld door de redactie van Story voor het verhaal. Of je niet even wil vertellen hoe het nu thuis is met corona. Maar eigenlijk is het dan weer een drietrapsraket, want na twee vragen over corona worden er heel andere vragen gesteld. Of ik de ochtend ga doen, hoe het met onze salarisverlaging is en hoe het met de problemen is bij Talpa.”

Eerst zeg je ja tegen een fotograaf, vervolgens zeg je ja tegen een interview omdat je denkt: hij heeft die foto al, laat ik er maar twee dingen bijvertellen, en vervolgens zit je aan een heel interview waar ik helemaal niet op zit te wachten.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Volgende week staat dan op de cover: ‘Wilfred Genee vreest voor zijn baan.’”

Genee: “Ja, waarschijnlijk wel ja.”

Rick Romijn: “Of: Wilfred zit met z’n handen… in het haar! Ha ha ha.”

Foto: RTL
28 Reacties op “Story wacht Wilfred Genee op bij kapper: ‘Dit wil ik niet’”


 1. Dries Roel Vink

  Oh oh … wat een nieuws … Genee naar de kapper. Het is duidelijk dat de ‘bladen’ van gekkigheid niet weten wat ze nu weer voor ongein moeten schrijven. Boycot die troep, Wilfred.

 2. Bep

  Edwin en Anouk Smulders, wat een mentaliteit om zo je geld te verdienen.
  Waarschijnlijk zijn ze er nog trots op ook.

 3. MolTalk

  Maar ondertussen vind ie het wel mooi!

 4. Gogo

  Het zou je werk zijn.

 5. Man met de hamer 🔨

  Die Edwin is toch eigenlijk gewoon een stalker?

 6. RoccoS

  BN’ers die klagen over media-aandacht. Het moet niet gekker worden.

 7. Lol

  @edwin 15:55 alleen dat grafblad koopt je foto’s.

 8. Loes

  Wilfred vindt het maar wat fijn dat hij op deze manier in de schijnwerpers staat!
  Hij is de Louis van Gaal van medialand: ik, ik, ik, ik, ik, ik.

 9. Priscilla

  Lijkt me een leuke baan. Plaatjes schieten van halvegaren en daar ook nog voor betaald krijgen. Wilfred Genee moet het ontzettend moeilijk hebben gehad de afgelopen tijd omdat zijn haartjes niet goed zaten. Terecht dat daar media-aandacht voor is, de arme man.

 10. Uzopi

  Haha de reactie van Edwin is verwijderd.

 11. Mr X

  @uzopi Dat ik het met zijn vrouw heb gedaan ook.

 12. Gaston

  Wees blij dat je erbij hoort Wilfred, dat het interessant is dat jij naar de kapper gaat, Gerard Joling naar zijn moeder, Henny Huisman wast zijn auto,Patricia Paay gaat naar de uroloog met haar plasje,Danny de Munck ruimt hondenpoep op van de straat, zo is het leven!

 13. Ria Visser

  Prima uitleg, Genee is nog wel nuchter.

 14. Ronald

  Als niemand die onzinbladen zou kopen, zouden we dit probleem niet hebben.

 15. Albert

  Toen ze voor het programma Rambam Edwin Smulders gingen achtervolgen werd hij zelf heel agressief.

 16. Persmuskiet Smulders

  Hier staat het filmpje trouwens geenstijl.nl/3849631/ludiek_is_nooit_leuk/

 17. Jaja...

  Er is in Soest maar één kapper met zo’n haarabonnement. “En daaruit hebben ze opgemaakt dat ik daar naar toe zou gaan om 12.00 uur. Daar stond Edwin Smulders met zo’n hele grote Audi te wachten.”

  Tuurlijk, dit viel je zo maar uit de mond, hahaha…
  Wat zou je teleurgesteld zijn geweest als er niemand had gestaan!

 18. Johan D. 👹

  Is dat een hondentrimsalon? Ziet er niet uit.

 19. Hatsevlats

  Hij houd niet van verrassingen die droeftoeter wel andere afzeiken
  Zwak begaafd persoon

 20. Sigmund

  Goed werk dan vd Story.

 21. Pieter

  Die Smulders zat Patty te fotograferen toen ze op de porseleinen troon zat te persen en niemand die daar aanstoot aan nam. Na verloop wordt dergelijk gedrag gewoon en weet je niet beter dat het bij zulke mensen altijd daarover moet gaan. Dan krijg je vragen als: heeft u een vezelrijk dieet, eet u laxerende fruitsoorten, wat doet u na het koffiedrinken? Dan zit Patty zo een half uur op haar oraatstoel en mag je alles in geuren kleuren horen. Zo is Patty. Groot geworden door op tafel te bouten.

 22. Patty 💩

  He Pieter zal ik eens op je hoofd bouten?

 23. Pim pandoer

  Agja

 24. Pim pandoer

  de kneuz

 25. Corona Chan

  Edwin Smulders zat toch ooit in een programma waar de rollen waren omgedraaid? Hij flipte toen helemaal en een van die mensen werd toen bijna aangereden.

 26. Pieter

  Hee Patty Poep. Dat is best een onbetamelijk voorstel dus dat lijkt me fantastisch!
  Waar gaan we dat doen, bij jou op de Amsteldijk of bij mij op het woonwagenkamp? Ik heb zeven vrienden die willen kijken hoe jij dat doet, ik heb ze uitgenodigd, dat is geen probleem toch? Als ze filmen dan blurren ze je uitgezakte reet hebben ze beloofd, dus je aambeien blijven onherkenbaar 👍

 27. Fox Mulder

  Wie zit er nou nog op het commentaar van die te kleine en te dikke Rickje ‘Rupsje nooitgenoeg’ Romijn te wachten. Waarschijnlijk alleen hijzelf.

 28. Marko

  Komen er veel mensen in ’t nieuws moeten allemaal naar de kapper.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.