Story wacht Wilfred Genee op bij kapper: ‘Dit wil ik niet’

Wilfred Genee heeft een dubbel gevoel bij de werkwijze van weekblad Story. Hij zit er niet op te wachten dat hun fotograaf onverwacht op de stoep staat, maar vindt het ook lullig om niet mee te werken. Dat zegt de Talpa-ster op Radio Veronica. Genee is dinsdag naar de kapper geweest. “Ik was niet de enige die bij de kapper stond. Edwin Smulders was er ook. Waarschijnlijk heeft een redacteur naar onze uitzending zitten luisteren, waarin ik vertelde dat ik een haarabonnement had.

Er is in Soest maar één kapper met zo’n haarabonnement. “En daaruit hebben ze opgemaakt dat ik daar naar toe zou gaan om 12.00 uur. Daar stond Edwin Smulders met zo’n hele grote Audi te wachten.”

Toen Genee aan kwam rijden, gingen Smulders en zijn telelens direct aan. “Hij sprong uit zijn auto en dan kom je op het punt uit waarbij je denkt: wil ik hieraan mee werken of zal ik snel doorlopen? Maar ja, ik vind Edwin wel een aardige gozer en ik dacht: die heeft dat hele stuk gereden, anders is het ook zo lullig. Maar tegelijkertijd vind ik het ook heel dubbel, want je zit er helemaal niet op te wachten.”

Het is ‘een soort tweetrapsraket’ van Story, aldus Genee. “Want even later word je dan gebeld door de redactie van Story voor het verhaal. Of je niet even wil vertellen hoe het nu thuis is met corona. Maar eigenlijk is het dan weer een drietrapsraket, want na twee vragen over corona worden er heel andere vragen gesteld. Of ik de ochtend ga doen, hoe het met onze salarisverlaging is en hoe het met de problemen is bij Talpa.”

Eerst zeg je ja tegen een fotograaf, vervolgens zeg je ja tegen een interview omdat je denkt: hij heeft die foto al, laat ik er maar twee dingen bijvertellen, en vervolgens zit je aan een heel interview waar ik helemaal niet op zit te wachten.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Volgende week staat dan op de cover: ‘Wilfred Genee vreest voor zijn baan.’”

Genee: “Ja, waarschijnlijk wel ja.”

Rick Romijn: “Of: Wilfred zit met z’n handen… in het haar! Ha ha ha.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen