Story-baas Guido lacht om verzoek Koffietijd: ‘Joe!’

Guido den Aantrekker, de baas van het gezaghebbende tijdschrift Story, heeft een verzoek van de RTL 4-show Koffietijd lachend afgewezen. Dat is te lezen op Twitter. Het leek Koffietijd leuk om een dag voor publicatie de belangrijkste verhalen uit de Story te ontvangen. “Krijg net een mail van RTL4’s Koffietijd of ze de cover én coveritems van Story wekelijks kunnen krijgen vóór ons blad in de winkels ligt, om ze in de uitzending door Jan Heemskerk ‘positief’ te laten bespreken. Joe. 😂

Daar gaat Den Aantrekker niet op in. “Nee, uiteraard niet. Wie geeft zijn kind mee aan een vreemde.

Later laat Heemskerk zelf van zich horen: “My bad, dat mailtje van Koffietijd. Is voor mijn rubriekje op dinsdag, woensdag komen alle weekbladen uit, het leek mij leuk om af en toe een gossip blad te doen, vandaar.”

Maar jij leeft van primeurs, en kunt er niet zomaar op vertrouwen dat ik die netjes voor me houd. Even niet goed over nagedacht. Sorry. Ik blijf een fan! Groet, Jan.

Den Aantrekker daarop: “Geen probleem en bedankt, Jan – ik begrijp jullie verzoek. Heb zelf iets teveel slechte ervaringen met uitlekken op die manier. Onze lezers moeten ook de eersten zijn, zij betalen ervoor Knipogend gezicht Succes bij Koffietijd, groet aan de meisjes daar!

Foto: SBS, William Rutten

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen