Heel Holland Bakt Kids wordt in de zomer opgenomen

Het gaat er echt van komen: de kindervariant van Heel Holland Bakt. De opnames van Heel Holland Bakt Kids vinden in de zomer plaats en er wordt momenteel gezocht naar kandidaten. Dat blijkt uit een oproep van presentator André van Duin. MAX heeft er zin in. “Nog even en een ovenvers seizoen van Heel Holland Bakt Kids wordt voor het eerst uitgezonden bij Omroep MAX. Maar niet voordat een heleboel enthousiaste bakliefhebbers zich hebben opgegeven!“, klinkt het.

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste juniorthuisbakker te worden. “En dat doen zij niet alleen! In Heel Holland Bakt Kids vormen de kandidaten teams.”

Kinderen tussen de 9 en 12 jaar die ontzettend dol zijn op bakken, mogen dat samen doen met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen.

De opnames zullen plaatsvinden in de zomervakantie. Net als de gewone Heel Holland Bakt is het makkelijk om de coronamaatregelen toe te passen: er is geen publiek en de kandidaten kunnen ver uit elkaar staan.

Ook de reguliere editie van Heel Holland Bakt wordt in de zomer opgenomen. Wanneer de uitzendingen precies zijn is nog niet duidelijk.

De oproep:

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen