RTL 4 zet wensenshow Frogertjes ‘on hold’

RTL 4 zet het wensenprogramma Lieve Frogers van Natasja, René Froger en hun kinderen ‘on hold’ vanwege het coronavirus. Dat zegt de zanger in gesprek met Privé TV. Lieve Frogers is een show waarin de hele familie Froger wensen uit zou laten komen. “We hebben het even on hold gezet natuurlijk. Er waren een aantal cases die je gewoon niet kunt draaien. Met de familie kan in principe alles, maar met gasten waarmee je leuke dingen wil doen.. Dat is gewoon niet te doen.

Zo’n programma kun je niet met anderhalve meter afstand draaien, aldus Froger. “Wij zijn ook lijflijke mensen, weet je. Het hoort er ook een beetje bij om de mensen een beetje te pakken en de oudere mensen te ondersteunen of wat dan ook. Dat kan helaas dus niet.”

Wanneer gaan de opnames van start? “Wij wachten gewoon op de versoepeling. Natasje is inmiddels wel weer met dingetjes bezig waar niet zo veel contact nodig is. Voor iedereen is het in televisieland een drama.

Voor Froger is het vooral spannend of de Toppers-concerten in december doorgang vinden. “De Toppers-concerten staan er nog in. Het is in december, maar ik durf er nog niks over te zeggen. Laten we de richtlijnen gewoon volgen en zien wat de hoge heren bedenken. Je kunt er toch niks aan veranderen. Ik blijf superpositief, maar we moeten afwachten wat wel en niet mag.”

Wat vindt Froger dat er moet gebeuren met de lockdown? “Wie ben ik, hè? Ik mag niet meepraten over wat er allemaal gebeurt in de ziekenhuizen, maar ik heb wel zoiets: als het enigszins zou kunnen om een versoepeling aan te gaan, dan moeten we de jongeren een klein beetje loslaten. Om de economie een beetje aan de gang te houden en voor de geest van de mensen.”

Hij verzucht: “Ik denk elke keer dat ik in een slechte film zit.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen