RTL 4 en SBS 6 in lockdown: juni grote herhaalmaand

Vanwege de de corona ingestorte advertentiemarkt hebben RTL 4 en SBS 6 al flink gesnoeid in het uitzendschema, maar juni wordt al helemaal een grote herhaalmaand. De zenders schotelen hun kijkers dan bijna niets nieuws voor, blijkt uit de nieuwste schema’s. RTL 4 brengt op prime time slechts één niet-herhaling, namelijk Eén tegen 100, terwijl bij SBS 6 alleen Kijkbuis Kids doorgaat als verse titel. De rest van de programmering bestaat volledig uit herhalingen.

Om het herhalingenleed te verzachten blijft RTL 4 vasthouden aan 21.30 uur voor het talkshowtijdslot. Beau van Erven Dorens zal, ook in juni, dagelijks uitzenden van 21.30 tot 23.00 uur.

SBS 6 heeft die luxe niet: op werkdagen zal de programmering van 19.30 tot 22.30 uur uit herhalingen bestaan. De actuele programma’s Hart van Nederland en Shownieuws blijven wel op het menu staan.

Het zal een maand worden waarin veel mensen op prime time iets anders gaan doen, want NPO 1 heeft ook niet veel te bieden. Er is wel meer verse programmering dan bij de commerciëlen, namelijk MAX Vakantieman op maandag, Opsporing Verzocht op dinsdag, Vera op woensdag, Even tot hier op zaterdag en specials van Boer Zoekt Vrouw op zondag.

De junischema’s van RTL 4 en SBS 6 (klik voor vergroting) ziet u onderstaand, het NPO 1-dagschema vindt u hier.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen