Roddelbladen blij: BN’ers weer op straat na lockdown

Het waren een paar lastige maanden voor de roddelbladen. De lezer had weliswaar alle tijd om te lezen, maar de paparazzi reden door lege straten zonder paraderende BN’ers. Nu de intelligente lockdown stapje bij stapje versoepeld wordt kunnen we ook weer BN’ers in het wild spotten en dat is voer voor de bladen. “Na weken van binnenzitten komt Nederland langzaam uit de lockdown. Ook de bekende sterren wagen zich steeds meer op straat“, zegt Bart Ettekoven van Weekend.

Ettekoven is reuzeblij dat de BN’ers zich weer laten zien. “Zo werd Leontine Borsato door onze fotograaf gespot bij het verlaten van de supermarkt in Blaricum.”

Het werpt gelijk de vraag op hoe Leontine er bij liep. We weten allemaal dat haar man Marco Borsato inmiddels is ontmaskerd als een notoire schuinsmarcheerder, een soort wolf in schaapskleren. “De ex-vrouw van Marco zag er zorgelijk uit“, zegt Ettekoven.

Welke dame met BN’er-bloed is nog meer gesignaleerd op straat? “Weekend-fotograaf Reni van Maren spotte Patricia Paay toen zij met haar hondjes langs de zonnige grachten liep.

Fantastisch. Zei ze ook nog wat? Ja: “Het gaat geweldig met mij en ik voel me goed.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen