Roddelbladen blij: BN’ers weer op straat na lockdown

Geplaatst op di 19 mei 2020 om 18:30

Het waren een paar lastige maanden voor de roddelbladen. De lezer had weliswaar alle tijd om te lezen, maar de paparazzi reden door lege straten zonder paraderende BN’ers. Nu de intelligente lockdown stapje bij stapje versoepeld wordt kunnen we ook weer BN’ers in het wild spotten en dat is voer voor de bladen. “Na weken van binnenzitten komt Nederland langzaam uit de lockdown. Ook de bekende sterren wagen zich steeds meer op straat“, zegt Bart Ettekoven van Weekend.

Ettekoven is reuzeblij dat de BN’ers zich weer laten zien. “Zo werd Leontine Borsato door onze fotograaf gespot bij het verlaten van de supermarkt in Blaricum.”

Het werpt gelijk de vraag op hoe Leontine er bij liep. We weten allemaal dat haar man Marco Borsato inmiddels is ontmaskerd als een notoire schuinsmarcheerder, een soort wolf in schaapskleren. “De ex-vrouw van Marco zag er zorgelijk uit“, zegt Ettekoven.

Welke dame met BN’er-bloed is nog meer gesignaleerd op straat? “Weekend-fotograaf Reni van Maren spotte Patricia Paay toen zij met haar hondjes langs de zonnige grachten liep.

Fantastisch. Zei ze ook nog wat? Ja: “Het gaat geweldig met mij en ik voel me goed.

Foto: SBS
9 Reacties op “Roddelbladen blij: BN’ers weer op straat na lockdown”


 1. Patty 💩

  Ik sta ook weer op straat.

 2. RUUD

  WAT EEN ONZIN !!!

 3. Huismaker

  Geweldig. Rutte: “we moeten discussiëren.

  Nou kartel media. Dat gaan we doen. Direct. Bij de media. Eindelijk.
  Dus evenveel voor- als tegenstanders.
  Evenveel spreektijd.
  Geen manipulatie/interruptie door de regie.
  Voorstel deelnemers: Arno Wellens (in plaats van de eeuwige Jort Kelder), Prof Van Wolferen, Sven Hulleman, Pieter Lakeman, Ton Zwitser enz.

  Media ? Niet bang zijn voor ons volk. Gewoon een eerlijke open discussie. Nu kan het nog.

 4. RUUD

  Wou zo graag concerten willen geven van Fats Donmio,Peggy Lee , Frank Sinatra
  maar met 30 man haal ik mn kosten er nooit uit !

 5. Ron

  @Huismaker: Hij had het over en tegen de jongeren niet tegen de media.

 6. Captain Caveman

  De gene die na als een gedresseerde circusaap van links naar rechts wordt verwezen, uren moet wachten op een plek aan het terras. Deze klanten krijgen zonder twijfel een opgefriste menukaart te zien. Een menukaart met nieuwe prijzen die door het dak heen gaan! Laat je rippen door de horeca. Hogere prijzen, kleinere porties en kopjes. Boerenslimheid troef!

 7. Priscilla

  Het is afschuwelijk om BN’er te zijn in deze tijden! Amper nog boekingen… en het is al lastig normaal op straat met dat goedkope paupervolk dat steeds aandacht van je wil… maar nu kunnen ze je ook nog met hun arme mensen ziekte besmetten. Laat die tokkies maar hier over ons lezen, maar kom niet bij ons in de buurt!

 8. Per Huismans

  WE HEBBEN GEEN LOCKDOWN!!!!!! Ookm nooit gehad. Sukkels.

 9. GrijzePilion

  Joepie er zijn weer bn’ers!

  Heel mooi en een goede zaak. Kan ik ze lekker onderkotsen en onderpoepen als ik ze tegenkom!

  Kan niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.