Linda de Mol weet niet of ze weer op Miljoenenjacht kan

Geplaatst op di 19 mei 2020 om 17:00

Linda de Mol houdt er rekening mee dat de opnames van het nieuwe seizoen van de tv-hit Postcode Loterij: Miljoenenjacht in augustus niet door kunnen gaan. Dat schrijft de tv-koningin deze maand in haar tijdschrift LINDA. De Mol vreest dat het coronavirus roet in het eten gaat gooien, omdat het programma steevast bomvol mensen zit. Geen studioshow heeft zoveel publiek als Miljoenenjacht: er zitten maar liefst duizend mensen op de publiekstribunes. Dat gaat dus knap lastig worden.

Zelf houdt De Mol daar ook rekening mee. “Kan ik vanaf eind augustus – zoals nu nog in de agenda staat – weer amusementsshows met publiek gaan opnemen of zal ik bij Miljoenenjacht straks zelf alle 26 koffers openmaken en zitten er maar tien mensen in de zaal in plaats van de gebruikelijke duizend? Of wordt ook deze heel reeks gecancelled?

Zo zit ze op professioneel gebied met nog veel meer vragen. “Kunnen we de film die we dit voorjaar zouden gaan draaien überhaupt nog maken in 2020 of gaat dat jammer genoeg niet meer lukken?

Toch zit De Mol niet in zak en as. “Ergens heb ik ook het gekke gevoel dat ik mezelf in deze heftige tijden een beetje teruggevonden heb. Niet meer bezig met kijk- of verkoopcijfers, met Bridget en Hazes, of Marco en Leontine, met de concurrentie, met de mallemolen van de televisiewereld, m’n gewicht of andere triviale dingen die me normaal bezig kunnen houden.”

De rust is teruggekeerd in het kasteel van De Mol. “Ik bel weer met vriendinnen en realiseer me dat ik die vorm van communiceren zo veel persoonlijker vind dan die korte appjes met emoticons.”

Ik ben geïnteresseerd in de mensen om me heen, heb meer contact met mijn buren, luister weer echt naar muziek, geniet van elke zonnestraal, van de rust in mijn hoofd, de dagen waarin zomaar een keer eigenlijk niets hoeft.”

Foto: SBS
26 Reacties op “Linda de Mol weet niet of ze weer op Miljoenenjacht kan”


 1. Trudy

  Het zou echt verschrikkelijk zijn als dat niet door zou gaan….

 2. M.

  Linda onze nationaal trots, door het heel natie bekroonde als Televisie Koningin, media koning. Een vrouw van ongekend talent en sympathie. Niemand komt bij Linda in de buurt, ze is werkelijk van een topper! Linda we hopen je snel weer te zien op tv, dat er zo snel mogelijk een vaccinatie voor deze klote virus is.

 3. Mark

  Lieve Linda,
  Een advies: ga hier nou van genieten. Je hebt genoeg geld. Stop lekker met werken en geniet van het leven. Het hoeft niet altijd meer.
  En ga je al helemaal niet meer druk maken om je gewicht of om André en Bridget. Je bent geen 20 meer. Zonde van je energie, meid.

 4. tim

  Zou een groot verlies zijn voor deze natie.

 5. Huismaker

  Die vrouw is zo onecht.
  Ik herinner mij dat een man (wijnhandelaar) een miljoen won. Een paar weken later won hij toevallig nog eens 10 miljoen in een jubileunuitzending. De Mol herkende hem niet eens en toen hij stamelde van “we hebben elkaar toch pas eerder gezien” was de reactie onecht af “Ja natuurlijk ….. ehhh …” die man begreep direct dat hij niet mee als klapvee diende. Voor de Mol tel je uitsluitend als beeldvulling.

 6. Priscilla

  Wat je ook van de familie de Mol vindt (bijv. die Johnny die alleen dankzij zijn familie op de buis mag komen om soortgenoten te helpen en verrassen) Linda doet het wel goed en Miljoenenjacht is een leuk programma.

 7. Niets dan de waarheid

  @Huismaker
  di 19 mei 2020 om 17:38

  Je lult vierkant uit je nek, fantast. Kletsverhaal zonder weerga.

 8. Ria met een WIA

  Huismaker zit heel de dag op mc en twitter reacties te lezen.

 9. Job

  Oubollig k*programma

 10. Astrid

  Hopelijk is het snel over en uit met Talpa!

 11. Lies

  Kan prima gemaakt worden. Gewoon elkaar niet in de bek hoesen en niezen. Ophouden met dat panische gedoe.

 12. Lies

  Kan prima gemaakt worden. Gewoon elkaar niet in de bek hoesten en niezen. Ophouden met dat panische gedoe.

 13. Piet

  @Lies
  Ik zal je ff in je bek ‘diarreren’.

 14. GrijzePilion

  Inderdaad Lies. Gewoon iets minder publiek met transparante platen er tussen
  Op de vloer is er geen problerm, Linda en de vijf kandidaten staan sowieso al redelijk eind uit elkaar.

 15. GrijzePilion

  Piet is zielig mannetje

 16. Piet

  @GrijzePilion
  Pas maar op, ik sta zo voor je deur.

 17. Bart

  @Lies Inderdaad gewoon opnemen. Ophouden met al die maatregelen. Gewoon terug naar de gewone situatie.

 18. Martien Wijnland

  Waaaaaatt goeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoeoedddttt!!
  WIJNEN WIJNEN WIJNEN

 19. john de nikkser

  wat een gezicht is de botox uitgelopen

 20. GrijzePilion

  Linda zal geen corona krijgen want er is door de botox geen plek meer in haar voor het virus

 21. Nuff said

  Job jij bent de definitie van oubollig.

 22. Zomaar

  Dat worden dan 1000 beeldschermen met 1000 mensen online.
  Met het voordeel dat in de studio dan ook genoeg ruimte om de dames met hun koffertjes op 1½ meter te zetten.

 23. Angeltje

  Dat zou echt heel jammer zijn.

 24. Deutschland ist Gut

  Ik ben helemaaaaaal klaar met die vrouw, Abfuhren…

 25. Mark

  Wel miljoenen cashen daar bij de PCL , maar niks uitkeren want dat kan niet i.v.m. corona. Ja, zo ken ik er nog wel een paar. Verzin een nieuwe show, waardoor mensen toch nog wat geld kunnen winnen. Doe het voor mijn part zoals bij Even Tot Hier, via een video-wall.

 26. teuntje

  Heerlijk weer geen fake kop op TV al die BNNers weg zalig

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.