Boef wilde in Junior Songfestival: ‘Liep op niks uit’

Boef (27) wilde op 11-jarige leeftijd meedoen aan het Junior Songfestival, maar kwam uiteindelijk niet terecht bij het muzikale feestje van de publieke omroep. Dat vertelt hij in gesprek met de Nieuwe Revu. Boef had flinke ambitie. “Ik was elf, had dankzij Eminem net hiphop ontdekt en toen zag ik het Junior Songfestival op tv. De meeste kinderen zongen, maar je mocht er ook rappen. Ik wilde meedoen. Toen heb ik speciaal daarvoor een liedje geschreven, over de wereld en de natuur, die vibe.

Wat is daar uiteindelijk mee gebeurd? “Uiteindelijk is dat op niks uitgelopen, maar zo serieus was ik toen al met muziek bezig.”

Boef was als klein jongetje al bezig met succes krijgen en geld verdienen. “In de docu vertelt mijn pleegvader dat ik al op mijn vijfde riep dat ik rijk wilde worden“, zegt hij. “Ik was er altijd heel bewust van dat ik rijk wilde worden.

Dat is gelukt. “Mijn hoofddoel is de Quote 500. Inmiddels heb ik ook wat pandjes gekocht die ik verhuur, dus ik ben goed bezig met het investeren van mijn geld.

Hoe kun je net als hem rijk worden? “Toen ik op mijn achttiende in de gevangenis zat, kreeg ik van een vriend het boek The Secret. Daarin leerde ik over de law of attraction. What you think is what you get. Dat triggerde me.

Als je wilt krijgen wat je verlangt, moet je zorgen dat het in je onderbewustzijn terechtkomt. Ik geloof daar heilig in.

Het Nieuwe Revu-interview met rapper Boef kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen