Pijnlijk moment in Beau: Rogier kraakt Den Blijker af

Interieurontwerper Rogier Smit, bekend van het tv-duo Frank & Rogier, zorgde vrijdagavond voor een pijnlijk moment in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Beau sprak aan tafel met twee topkoks, Herman den Blijker en Alain Caron, over de corona-ellende in de Nederlandse horeca. De heren hadden sfeerbeelden meegenomen van hun restaurants, waarop te zien was hoe ze hun ruimtes anderhalvemeter-proof hebben gemaakt.

Het interieur van Den Blijkers restaurant zag er nogal hysterisch uit, met allemaal bomen, veren en franjes. Daarom keek Beau direct met een schuin oog naar de homo in de zaal. “Ik zie Rogier helemaal glimmen. Dit is een inrichting naar jouw hart, hè?

Rogier reageerde echter bikkelhard. “Nee“, zei hij resoluut. Het leidde tot enig ongemak in de studio. “Nee. Nee. Nee. Ik ga namelijk – sorry – voor die van meneer Caron.”

Verder liet Rogier weten dat hij die anderhalve meter afstand in de horeca eigenlijk wel hartstikke fijn vindt. “Je wil soms ook niet dat je buren mee zitten te praten, dus het is ook wel lekker privé. Je kunt wel echt privégesprekken hebben.”

Alles went, zegt Rogier. “Voorheen toen we moesten stoppen met roken ín de restaurants, vond ik het vreselijk. Maar nu vind ik het alleen maar prettig, want je gaat nu even naar buiten om te roken. Je hele kleding ruikt niet meer. En soms zit je naast mensen te eten die een dikke sigaar opsteken. Dat wil je gewoon niet. Het went ook allemaal denk ik.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen