Gaby Blaaser denkt op niveau Linda de Mol te komen

Insta-bikinimeisje Gaby Blaaser denkt dat ze uiteindelijk op net zo’n grote hoogte als Linda de Mol en Sylvie Meis gaat komen. Dat laat ze vandaag weten in De Telegraaf. Na een kort avontuur bij RTL – ze zat in GTST en daarna in CampingLife – is Gaby tegenwoordig vooral bekend van haar naaktfoto’s op Instagram. “Nu leuk om te doen, maar ik weet dat het niet voor altijd is. Ik heb nog meer dromen, zoals achter de desk staan bij RTL Boulevard of naar Duitsland gaan“, zegt ze.

Linda en Sylvie hebben ook carrière gemaakt in Duitsland. “Ik zie mezelf absoluut tussen Sylvie Meis en Linda de Mol staan. En dan kun je zeggen: ‘Meid, je droomt groot.’ Dat is waar. Maar dat heb ik altijd gedaan.

Duitse tv-sterren verdienen een stuk meer dan die in Nederland. Voorlopig moet Gaby genoegen nemen met haar Insta-schnabbels. “Naast m’n televisiewerk verdien ik daar inderdaad mijn brood mee. Ik werk samen met verschillende sport- en supplementenmerken, waarvoor ik promotie doe op Instagram. Dat doe ik alleen met merken die echt bij mij passen.

Al met al is Gaby trots op wat ze nu al heeft bereikt met haar naaktfoto’s op Instagram. “Mensen kennen mij nu vooral van mijn foto’s op Instagram. En daar komen heel leuke dingen uit. Zo werd ik door Hunkemöller gevraagd voor een wereldwijde sportkledingcampagne.”

Later zijn er nog meer mooie samenwerkingen uit voortgekomen. Ik heb daar zelf aan gebouwd en daar ben ik trots op.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen