Patty Brard blij voor sportscholen, durft zelf nog niet

Patty Brard vindt het voor de eigenaren van sportscholen hartstikke fijn dat ze waarschijnlijk twee maanden eerder open mogen, namelijk vanaf 1 juli, maar zelf durft ze het nog even niet aan. Dat heeft de tv-diva woensdagavond gezegd in Shownieuws. Hoewel Brard tegenwoordig nog maar een halve mueslireep per dag naar binnen gewerkt krijgt, heeft ze kennelijk nog steeds te behoefte om naar de gym te gaan. Maar voorlopig heeft de tv-diva er vanwege het coronavirus geen oren naar.

Brard vindt het wel gek dat minister-president Mark Rutte ineens om is. “Gisteren was het nog dat je van alles van elkaar kan krijgen als je hijgt en zweet. Aerosolen? Weet ik veel hoe ze heten. Ik durf het nog niet aan, zeg ik heel eerlijk.”

Buiten sporten is een ander verhaal, aldus Brard. “Ik weet wel dat je bij ons in de buurt een sportschool hebt waar je een paar boksballen buiten hebt hangen met zo veel afstand en alcohol en alles. Die durf ik wel aan. Maar binnen? Daar wacht ik nog heel even mee totdat duidelijk is wat de maatregelen zijn.”

Collega Mark Labrand: “Ik mis het enorm. Mijn sportschool is aangepast open. Per uur één klant. Je moet vijf minuten van tevoren weg en de ander vijf minuten later komen.”

Bart Ettekoven: “Ja, maar dat is niet te betalen. Dat kost duizend euro per maand.”

Labrand: “Ja, maar kijk wat je ervoor terug krijgt.”

Tegelijkertijd ging het in Op1 ook over de aanstaande heropening van de sportscholen, maar dat maakt host Charles Groenhuijsen niet warm of koud. “Ik hield al niet van sportscholen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen