Patricia Paay wil carrière reanimeren vanuit Rotterdam

Patricia Paay was aan het begin van deze eeuw één van de meest gevraagde tv-sterren: na het succes van The Adam’s Family in 2002 en 2003, verdween ze niet meer uit de schijnwerpers. SBS 6 bombardeerde haar tot jurylid van shows als Dancing with the Stars en Popstars en later verhuisde ze met HGT mee naar RTL 4, waar ze ook nog Diva’s Draaien Door maakte. Maar toen ze in 2017 onder de regendouche ging staan, waste ze niet alleen haar onschuld, maar ook haar carrière weg.

Toen Paay begin vorig jaar ook nog eens van de trap kukelde, was één ding zeker: een opleving van haar carrière zat er voorlopig niet in. Nu ze haar huis in Wernhout heeft verkocht en tijdelijk in een klein hotel in Leiden woont, is ze vooral druk met haar aanstaande verhuizing naar Rotterdam. Dáárna wil ze weer gaan shinen.

Rotterdam wordt de basis van alle activiteiten van Paay. “Ik heb iets heel leuks en aparts gehuurd in Rotterdam, een hartstikke mooie appartement, het is waanzinnig. Daar gaat mijn leven weer verder en dan hoop ik dat ik heel snel de draad oppak“, zegt ze in de Weekend.

Zitten er leuke dingen in de pijplijn? “Ik heb wat leuke dingen uitstaan, ik hoop dat ik die mag gaan doen.”

Nu loopt Paay natuurlijk weer tegen een ander probleem aan: het coronavirus. “Niemand kán iets op het ogenblik. Er gebeurt niks, maar ik hoop dat er binnenkort weer wat beweging ontstaat.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen