Patricia Paay wil carrière reanimeren vanuit Rotterdam

Geplaatst op vr 22 mei 2020 om 8:35

Patricia Paay was aan het begin van deze eeuw één van de meest gevraagde tv-sterren: na het succes van The Adam’s Family in 2002 en 2003, verdween ze niet meer uit de schijnwerpers. SBS 6 bombardeerde haar tot jurylid van shows als Dancing with the Stars en Popstars en later verhuisde ze met HGT mee naar RTL 4, waar ze ook nog Diva’s Draaien Door maakte. Maar toen ze in 2017 onder de regendouche ging staan, waste ze niet alleen haar onschuld, maar ook haar carrière weg.

Toen Paay begin vorig jaar ook nog eens van de trap kukelde, was één ding zeker: een opleving van haar carrière zat er voorlopig niet in. Nu ze haar huis in Wernhout heeft verkocht en tijdelijk in een klein hotel in Leiden woont, is ze vooral druk met haar aanstaande verhuizing naar Rotterdam. Dáárna wil ze weer gaan shinen.

Rotterdam wordt de basis van alle activiteiten van Paay. “Ik heb iets heel leuks en aparts gehuurd in Rotterdam, een hartstikke mooie appartement, het is waanzinnig. Daar gaat mijn leven weer verder en dan hoop ik dat ik heel snel de draad oppak“, zegt ze in de Weekend.

Zitten er leuke dingen in de pijplijn? “Ik heb wat leuke dingen uitstaan, ik hoop dat ik die mag gaan doen.”

Nu loopt Paay natuurlijk weer tegen een ander probleem aan: het coronavirus. “Niemand kán iets op het ogenblik. Er gebeurt niks, maar ik hoop dat er binnenkort weer wat beweging ontstaat.”

Foto: SBS
44 Reacties op “Patricia Paay wil carrière reanimeren vanuit Rotterdam”


 1. Aardappelpiet

  Gaat ze plassen in de Hofpleinfontein?

 2. Tycho Graagnat

  Eigenlijk staat het in de eerste regel ( bij dit artikel)..WAS.

 3. J.J. de Koningh

  Carrière.. als webcamslet waarschijnlijk.

 4. Arie Schoenlepel

  Zielig hoopje mens La Paay.

  Kan niets, weet niets, en carrière heeft ze eigenhandig door het afvoerputje van het bad gespoeld.

 5. Tycho Graagnat

  shinen?
  Zitten er leuke dingen in de pijplijn? “Ik heb wat leuke dingen uitstaan, ik hoop dat ik die mag gaan doen.”
  Je snapt het al. Ze wordt stand-up comedian. Gaf alvast paar grappen weg.

 6. Hoi

  Bedoel je Sterren dansen op het ijs? Dancing with the stars is volgens mij nooit op 6 geweest

 7. Fidan

  Altijd te ruim geleefd en nu als 70plusser weinig hebben. Jammer want ondanks alles vind ik haar sympathiek, een echte Rotterdamse. Maar een doorstart voor haar carrière, moeilijk.

 8. Curryworst

  Is die vent van haar nog steeds werkeloos?

 9. Bob Dylan

  Och leeft ze nog ?

 10. Sjon de Mon

  Geile geert zoekt nog een fietsmaatje.

 11. Klaas Flink

  Aanleunwoninkje, klessebessen met de buren, zingen in het koor, wordt ze opgehaald door An en Klaas, die brengen haar ook weer thuis. Shine on baby

 12. Xxxxx

  Ze zoeken nog poppen met van die open monden om urine op te vangen. Misschien is dat iets voor Patricia?

 13. Beau ter Ham

  Living without you was één van haar hitjes goede stem leuk gezicht mooi bos haar. Wat is er overgebleven triest alles maar om in de schijnwerpers te blijven en haar pensioentje bij elkaar te verdienen. Rotterdamse sjiek en dan flink ordinair. Diva ? Van wat ?

 14. Ron

  Hoezo? Carrière is voorbij. Bespaar jezelf een teleurstelling en ga ‘achter de geraniums zitten’!

 15. Wim

  Van mij mag ze zeker terugkomen. Beetje jammer dat haar carrière naar de vaantjes was door een stom filmpje. Veel succes, Patricia!

 16. Mick

  Dancing with the Stars? Kan mij dat niet herinneren.

 17. Henk

  De arrogantie van deze troela…..
  Alsof er ook maar iemand op haar zit te wachten.
  Binnenkort moet ze haar nieuwe bijzondere appartement weer verlaten omdat de huur te hoog is.Hopeloos geval.

 18. Peter

  Waarom geeft ze in een interview aan dat ze gaat verhuizen en waar ze gaat wonen. Is dit een oproep? Ze ziet er wel dorstig uit.

 19. Guttegut

  Zogenaamd geen geld en toch een mooi appartement huren in Rotterdam wat, weet ik uit ervaring, een godsvermogen kost. Ra Ra, hoe kan dat? In je bek laten zeiken betaald toch lekker dan!

 20. Dan

  @Guttegut: Zal vermoedelijk een appartement zijn van vrienden of zo waar ze voor weinig geld of gratis mag wonen. Heeft ze ook voor elkaar gekregen toen ze in Leiden in een hotel van vrienden verbleef. Of gordon steunt haar weer.
  TV-projecten voor Patricia Paay zie ik somber in in 2020….vanwege de algehele dip in tv-land zullen ze eerst mensen die een vast contract hebben inzetten.
  En nieuwe carriere inblazen?
  Patricia loopt al tegen de 75 of zo, gaat denk ik niet meer, van het plasseks-schandaal komt ze overigens nooit meer af.

 21. Lee Towers

  Zal ik Patricia als ze in Rotterdam woont eens lekker in haar smoelwerk pissen

 22. teuntje

  Heeft die toboy geen werk moet ze nog als ouwe vrouw op de Tv dat willen we toch niet dat ze dat zelf niet snapt ze maakt zich totaal belachelijk ze kan niksis niks en moet naar het bejaardenhuis mag ze koffie rondbrengen

 23. Trudy

  Wat is het toch een geweldig mens!..

 24. Bert Nooitgedacht (de echte BN-er)

  Heerlijke vrouw, die Patricia.
  Laat zich eerst vol in d’r bek piesen.
  En neukt je daarna de hemel in.
  Met haar artiesteningang!

 25. tim

  eindelijk weer toptv, ze kan alles…..zitten we op te wachten…….nottt

 26. Westerneng

  Ze bedoelt natuurlijk ik ga een mooi plekje zoeken in een verzorgingstehuis met mijn verlopen lichaam🤣🤣🤣🤣

 27. Rotterdammer

  Vieze aandachtshoer…laat haar aub van het scherm blijven en op haar ( volgens Patty Brard) gelofte billen blijven zitten achter de geraniums in Bloemhof op Zuid… Tokkiebuurt die bij haar past!

 28. Rotterdammer

  GELIFTE billen moet het zijn… trouwens óók verder is alles onecht aan dat veenlijk, m.n. haar vergeelde nylon pruiken…

 29. Rivka Jansen

  Denkt dat mens nou echt dat er nog iemand op haar zit te wachten… zoveel heeft ze nou ook weer NIET gepresteerd, 4 hitjes en voor de rest leeft ze alleen maar op aandachttrekkerij ,schandalen en relaties net toyboy s. Walgelijk wijf!

 30. Donald Dumb

  Ze heeft een kamer gekregen in een Rotterdams ouderencentrum?
  Ze moet eens beseffen dat haar tijd over is…

 31. Pauline

  Slikt ze de urine ook door ?

 32. Victor

  Haar ” carrière ” reanimeren? Welke carrière??? Die trut denkt geloof ik dat ze de Barbara Streisand van de Lage Landen is… Ze is 70+ en te oud om nog gereanimeerd te worden; knettergek wijf!

 33. De makelaar van Schagen

  Paay wacht gewoon op een flatje in de sociale sector met huursubsidie want ze heeft géén cent te makken. Het zal wel een seniorenwoning ergens worden…Die ze aan de buitenwereld ” verkoopt” als een luxe appartement. Ze liegt en bedriegt tenslotte alles bij elkaar. Mafketel dat vieze wijf!

 34. Sip

  Accepteer gewoon dat je te oud bent en uitgeteld.

 35. Keessie

  Ik vind het nog steeds een mooie vrouw’ als ik vrouwen in mijn omgeving zie van in de 40 of 50..die zien er vaak verlepter uit.en dapper dat ze toch de moed heeft weer te beginnen op haar 70e ..dat hoor je niet vaak!

 36. arie

  Ik heb een beetje medelijden met haar.

  Ooit toch een leuke meid een aardige verschijning ,met een mooie zangstem .
  Veel foute mannen hebben gebruik van haar gemaakt en nu is ze gehuwd met iemand die zoals wel blijkt niets kan, niets heeft. Huisje kwijt.
  Wat kunnen mensen, zonder iets over haar verdere achtergrond te weten, toch zeer vals zijn.

  Patricia had in haar leven geen rem en heeft overal het woordje TE voorgezet.

 37. Ronaldz

  Ik woon in Rotterdam..zij mag wel langskomen, ik hou netjes aan de 3 liter water per dag regel en moet toch regelmatig mijn blaas legen. En lukt ook nog vanaf 1,5 meter.

 38. Simone

  Ik hun haar het geluk. Het is nu wel mooi geweest met dat pisverhaal. Ze verdient het om weer te gaan zingen/optreden want dat kan deze vrouw. Laten we trots zijn op onze talenten en stoppen met afbreken.

 39. Bart TV man

  Shinen met hangende schaamlip denk ik.

 40. Rafael

  Sneue tante, zielig gewoon! 70 + zijn en je dan nog gedragen en kleden als een jonge meid. Triest gewoon… en zeker omdat ze zelf kennelijk nog steeds niet realiseert dat ze volkomen achterhaald en uitgekakt is , om maar eens een eufemisme te gebruiken. Waar ze ook nog komt zal ze in lengte van dagen steeds afgezeken worden om haar filmpje en dat verdient ze ook omdat ze op schandalige wijze anderen daarvan de schuld heeft gegeven terwijl ze zelf dat filmpje als een dolle verspreid heeft en kennelijk nog andere filmpjes ook. Moet ze allemaal lekker zelf weten máár draag er dan ook de verantwoordelijkheid voor!

 41. Berend

  Helaas denkt Patries blijkbaar dat op tv komen een baan is , zo verdient ze geld. Dat is een misverstand. Je hoort op tv te komen als je iets gepresteerd hebt, o.i.d. Niet zomaar als baan. Voor de rest vindt ik haar prima, en er goed uitzien voor haar leeftijd, niets mis met haar.

 42. Gum

  @Berend, dat denken heel veel kinderen – van ook. Zijn ze afkomstig uit een familie met 1 presteerder, denken alle nakomelingen dat alles verantwoord is om in godsnaam ook maar op tv te komen. Niets is ze te gek en iedereen mag eronder lijden. Walgelijk. En de journalisten pakken het iedere keer nog op ook, ipv eens kritiek te uiten.

 43. Piet Pannelap

  Patries…. ik moet pissen. Wil je ff je bek openen? Thnx.

 44. Toos Tondeldoos

  Hopeloos geval die ouwe Paay.. stijlloze troela in haar goedkope ordinaire outfits van de markt. En die ” leuke dingen in de pijplijn ” zal ze ook wel verzonnen hebben want ze liegt werkelijk alles bij elkaar. Of ze moet bedoelen dat ze geboekt is voor een aftandse nichtentent of de jaarmarkt van Schubbekutteveen!.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.