BZV’s Geile Geert wil niet in media komen als stalker

Geert Krops, bekend als Geile Geert uit kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw, wil niet in de media komen als stalker. Daardoor is hij extra voorzichtig in zijn contact met vrouwen. Dat vertelt de tv-agrariër in gesprek met de Weekend. Na allerlei liefdesdrama’s had Geert een relatie aangeknoopt met briefschrijfster Gea, maar zij maakte het uit, omdat ze toch alleen wilde leven. “Maar ik was jarig en toen belde ze me weer op. Ze zei: ‘Raar hè?’ Ja, denk ik dan, wat moet ik daar nou weer mee?

Boer Geert had er al een streep onder gezet. “Dan is het voor mij klaar. Ik ga haar dan niet meer bellen. Dan kom ik straks in de media als een stalker, dat wil ik niet.

Nu zet hij Gea neer als een soort stalker. “Dat ze mij belt komt misschien doordat ze er spijt van heeft, maar daar vraag ik dan niet meer naar. Dan is het ook klaar voor mij. Ik ben daar heel nuchter in.

Wat vond hij eigenlijk van het afgelopen Boer Zoekt Vrouw-seizoen? “Ik vond het wel een mooi seizoen, maar echt normaal verliep het niet. Ik vond mijn seizoen leuker, als ik eerlijk ben.”

Nog altijd hoopt Geert op liefde. “Ik ben niet wanhopig, maar ik zou graag een fietsmaatje hebben om leuke dingen mee te doen.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen