BZV’s Geile Geert wil niet in media komen als stalker

Geplaatst op vr 22 mei 2020 om 8:15

Geert Krops, bekend als Geile Geert uit kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw, wil niet in de media komen als stalker. Daardoor is hij extra voorzichtig in zijn contact met vrouwen. Dat vertelt de tv-agrariër in gesprek met de Weekend. Na allerlei liefdesdrama’s had Geert een relatie aangeknoopt met briefschrijfster Gea, maar zij maakte het uit, omdat ze toch alleen wilde leven. “Maar ik was jarig en toen belde ze me weer op. Ze zei: ‘Raar hè?’ Ja, denk ik dan, wat moet ik daar nou weer mee?

Boer Geert had er al een streep onder gezet. “Dan is het voor mij klaar. Ik ga haar dan niet meer bellen. Dan kom ik straks in de media als een stalker, dat wil ik niet.

Nu zet hij Gea neer als een soort stalker. “Dat ze mij belt komt misschien doordat ze er spijt van heeft, maar daar vraag ik dan niet meer naar. Dan is het ook klaar voor mij. Ik ben daar heel nuchter in.

Wat vond hij eigenlijk van het afgelopen Boer Zoekt Vrouw-seizoen? “Ik vond het wel een mooi seizoen, maar echt normaal verliep het niet. Ik vond mijn seizoen leuker, als ik eerlijk ben.”

Nog altijd hoopt Geert op liefde. “Ik ben niet wanhopig, maar ik zou graag een fietsmaatje hebben om leuke dingen mee te doen.

Foto: KRO-NCRV
6 Reacties op “BZV’s Geile Geert wil niet in media komen als stalker”


 1. Rastom

  Fietsmaatje is boerentaal voor n*ukmaatje?

 2. Tycho Graagnat

  Ouwe snoeperd.

 3. Marco B.

  Ik heb ook wat fietsmaatjes.

 4. Noud

  Fietsmaatje voor achter de fietsenstalling zeker.

 5. Gordon

  Fietsmaatje, net zoiets als brommers kieken zeker, oude snoepert.

 6. tim

  te zien op alle datingsites

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.