Al 1000 keer Luuk in BLVD, haalt hij de 2600 van Albert?

Luuk Ikink liet zich maandagavond flink in het zonnetje zetten bij RTL Boulevard. Hij presenteerde het programma voor de duizendste keer en liet dat niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Luuk glunderde toen collega Vivienne van den Assem inbrak tijdens zijn socials-rubriekje. “Stop, stop! Ja, we hebben het net even kort over je duizendste aflevering gehad en daar gaan we natuurlijk niet zomaar aan voorbij, Luuk“, sprak ze.

Luuk bescheiden: “Ik zou niet weten waarom niet, maar goed, ga verder.”

Vivienne: “Omdat het een hele prestatie is: altijd fit, altijd scherp, dus het is te leuk om het even met jou te feliciteren. Het is op z’n minst een felicitatie waard.”

Dan: “We hebben een kleine verrassing voor je. Iemand waar je een groot fan van bent heeft natuurlijk een boodschap voor jou op deze heuglijke dag. Ik kan niet anders denken dan dat je dit heel erg gaat waarderen.”

Vervolgens kwam social-media-figuur Orgel Joke in beeld. “Ik ben dol op Orgel Joke.”

Al met al is Luuk hard op weg om het afleveringenaantal van Boulevard-grootheid Albert Verlinde te benaderen. Toen hij in 2016 afzwaaide na vijftien jaar, vlak voordat Luuk aan de slag ging, had hij ruim 2.600 afleveringen gepresenteerd.

Als Luuk Albert wil overtreffen en op hetzelfde tempo verdergaat, dan zal hij Boulevard nog zo’n zes jaar moeten presenteren. Het is echter maar de vraag of de showrubriek tegen die tijd nog bestaat.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen