Nieuw logo geeft noodlijdend 3FM opfrisbeurt

De NPO heeft het noodlijdende 3FM een nieuw logo cadeau gegeven. Het nieuwe beeldmerk wordt gekenmerkt door een groene 3 in de vorm van een doolhof, een beetje waar de 3FM-luisteraar de laatste jaren in is beland. Om de haverklap kreeg de luisteraar de afgelopen jaren een nieuwe programmering voorgeschoteld en sinds april is er alwéér een nieuw schema ingegaan. Die opfrisbeurt gaat nu gepaard met een geheel vernieuwd logo. De hoop is dat 3FM eindelijk uit het dal klimt.

De NPO heeft er vertrouwen in. “Sinds april hoor je op 3FM een nieuwe programmering. Je staat op met Sander, stapt in de lunchtrein met Timur en ’s middags ben je welkom bij de club van Frank en Eva.”

De fundering is nu gelegd. “Deze shows hoor je al een paar weken op 3FM, maar hier komt binnenkort ook een nieuw logo bij. Die willen we als eerst aan jou, de luisteraar, laten zien.”

Verder gaan we gewoon door met toffe radio maken, voorzien van een flinke bak lekkere muziek. Tune in via de 3FM App, 3FM.nl/live of de FM en laat je horen!

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen