Nicolette van Dam jankend op trap na persco’s Rutte

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit lopen er op social media graag mee te koop hoe perfect en luxueus hun leventje wel niet is, maar, zoals altijd op Instagram, schijn bedriegt. De presentatrice zit in werkelijkheid al weken huilend op de trap na de veel bekeken tv-persconferenties van Mark Rutte, bekende ze gisteren in RTL Boulevard. Ze heeft in de Amsterdamse BN’er-wijk Oud-Zuid een brasserie en die is al maandenlang gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Het is voor Nicolette een moeilijkere tijd dan ze haar volgers op Instagram doet geloven. “We zijn wel zoekende met veel dingen. Elke keer als die persconferentie voorbijkwam en je hoorde die regels – de scholen die dichtgingen en met de horeca natuurlijk – dan zat ik soms wel gewoon even te janken op de trap.”

Verslaggever Aran Bade: “Echt waar?

Nicolette: “Ja. Natuurlijk. Als ondernemer is het echt gewoon een rottijd.”

Daarnaast mist ze ook nog eens haar oma. “Daar kan ik ook om huilen.”

Bas Smit: “We hebben veel gehuild de laatste tijd.”

Het komt onverwacht voor wie de pluk-de-dag-filmpjes van Nicolette en Bas op Instagram volgt. Aran Bade: “Dat is naar buiten toe, maar ze zegt: ‘Elk huisje heeft zijn kruisje.’ Het is heel zwaar voor hen ook, want ze zitten al zestig jaar in Amsterdam de familie Van Dam.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen