BLVD na tien weken zonder Vivienne van den Assem

Geplaatst op za 23 mei 2020 om 8:00

RTL Boulevard heeft in de afgelopen coronaperiode gewerkt met een select gezelschap van presentatoren en deskundigen om het risico op besmetting zo laag mogelijk te houden, maar daar komt nu een einde aan. Na tien weken staat Vivienne van den Assem maandag níet meer achter de presentatiedesk van het dagelijkse tv-programma op RTL 4. “Na tien weken mogen wij ook hier een beetje versoepelen. Dankjewel voor de afgelopen tien weken“, zei Luuk Ikink tegen haar.

Vivienne heeft het graag gedaan, liet ze aan Luuk weten. “Ja, helemaal goed joh. Tot morgen!

Wie krijgt de kijker maandag voorgeschoteld? Luuk: “Morgen neemt het weekendteam het stokje van ons over en maandag staat hier niet Vivienne, maar Marieke.

Luuk doelt op Marieke Elsinga, die haar werk bij Boulevard al geruime tijd combineert met haar succesvolle ochtendshow op Qmusic.

Deze versoepelingen luiden mogelijk ook de terugkeer van Bridget Maasland in bij Boulevard. Zij is na de Brazes-rel geruisloos verdwenen van het Leidseplein en noemde de verkleinde presentatieteams tijdens coronatijd als reden.

Foto: RTL
39 Reacties op “BLVD na tien weken zonder Vivienne van den Assem”


 1. Captain Caveman

  De over het algemene enigzins beperkte blik en verstandelijke vermogens gemiddeld aanwezig bij BOA melkert banen begint zich te vertalen in boete’s die door ontbreken van essentiele info worden geseponeerd! Dus even een warm applaus voor deze beroepsgroep die het niveau van signaleren van losse vuilniszaken en omgevallen prullenbakken niet hoeft te ontstijgen!

 2. Bart

  Zou totaal ongeloofwaardig zijn als Bridget terug laten komen achter de desk bij Boulevard. Wat overigens jammer is want ze is (was) de beste presentator van het programma afgelopen seizoen.

 3. Peter Selie

  Als Bridget achter de desk gaat staan gaat dat kijkcijfers kosten. Totaal ongeloofwaardig de dame.

 4. HUGO

  Ik zal haar niet missen want ik kijk nooit.

 5. 🗣

  Ik zie het verband tussen een klein presentatie-team en corona niet. Zolang ze maar anderhalve meter uit elkaar blijven, zegt Rutte!

 6. Anoniem

  Nicolette en Ruben Please terug.

 7. Ome Cor

  Achter de desk met haar dinges op d’r enkels of gewoon zonder?

 8. rolah

  Laat Bridget gewoon terugkomen .Waar bemoeien de mensen zich mee .Gaan jullie ook niet meer naar Hazes?

 9. Sookie Stackhouse

  Laten ze Vivienne aub helemaal eruittrappen…ook te dom om te poepen dat wijf

 10. Bart

  Frank Dane mag van mij wel terug als presentator van Boulevard. Als Marieke het kan combineren dan moet het Frank toch ook wel lukken.

 11. Curryworst

  @Captain Caveman
  za 23 mei 2020 om 8:12

  Jouw reactie is off topic maar ben het helemaal met je eens.
  Als je niets kan kun je nog altijd postbode of BOA worden.

  On topic: dat besmettingsgevaar is natuurlijk een onzinverhaal. Ze houden toch al 1,5 meter afstand? En ik mag aannemen dat de dienstdoende presentatoren wel eens buiten de studio komen.
  Kans op besmetting is op straat of winkel groter.

 12. Ernst

  @Bart: blablabla. Wegwezen nu!

 13. Curryworst

  Trouwens, dat Vivianne van Assem het veld ruimt is alleen maar positief nieuws.
  Het meest onbenullige onderwerp over een derderangs BN’er vind ze mooi en fantastisch. Heb haar nog nooit eens kritisch horen zijn.
  Daarbij presenteert ze alles alsof het breaking news is. Het is maar een mode onderwerpje hoor. Geen busongeluk met vele slacht0ffers of een aanslag.

 14. Dartsfan

  @Bart Marieke zit bij q-Music, dat samenwerkt met rtl. Frank Dane zit bij radio 538 wat bij Talpa hoort, en dus zal hij van John de Mol waarschijnlijk geen rtl Boulevard mogen presenteren

 15. Jeroen

  Leugentje natuurlijk, die wordt eruit gewerkt….

 16. Renate

  Gelukkig, zij is een ster in door mensen heen praten..

 17. Ron

  Wat een positief nieuws zo op zaterdagochtend. Eindelijk hystericaatje van de Assem exit voorlopig. Die met haar grote kijkers simpel shownieuws aan elkaar praat alsof achter haar het hele Leidseplein afbrand. Marieke is nog altijd beter dan haar, maar had dan liever Eddy Zoey gezien haar plek. Hopelijk gaan ze weer wekelijks rouleren maar het zal me niet verbazen dat Marieke nu weer wekenlang te zien is. Dat is dus ook niet de oplossing…

 18. Little Fred

  Gelukkig, weg met dat vreselijke stemgeluid.

 19. aammehoela

  Programma waar je niets aan hebt dus ook niets aan mis als je het niet kijkt. Dus het zal me worst wezen wie deze onzin presenteert.

 20. jaap

  altijd lekker om naar die borsten en dikke zuiglippen van Marieke te kijken, zo heeft zij haar baan gekregen. (o nee dat is stigmatiserend)

  Verder kan ze niks,nada, nakkes,
  succes meelopers

 21. C. A. Van van Dijk

  Van mij mogen Nikkie en Peter R. ook wel verdwijnen. Bridget hoeft niet meer terug te komen.

 22. Hans

  Ik vond het ook wel even mooi geweest met Vivienne. Die stelt constant net niet de juiste vraag. Je ziet iedereen aan die desk zoeken naar wat ze nu eigenlijk bedoeld. Verlos ons en dat arme schaap.

 23. Commerciële Yoghurt

  Vivianne heeft het uitstekend gedaan de afgelopen weken.

 24. Kijkcijfer-expert in spé

  Terug naar Nickelodeon? Terug naar “Bij Sinterklaas?”

  De Nickelodeon-kijkers missen haar wel hoor, de kijkcijfers zijn ingestort.

 25. Vivienne lover

  Het positieve is dat we eindelijk van die lange haatbrichten die Ron altijd schrijft over Vivienne (alsof hij geen leven heeft en jaloers is) af zijn!

 26. Abij

  Hoi wat fijn dat Marieke terugkomt eindelijk iemand die normaal is en die verder nooit in het nieuws komt tenminste niet op een negatieve manier! Ik hoop dat Peter vd Vorst goed naardenkt om Bridget M terug te zetten want dat gaat kijkers kosten! En zet ook een andere modedeskundige neer elke avond Nikkie P overheidssteun en dan ook nog een goed salaris bij RTL boulevard ik denk dat er genoeg BN ‘ers rond lopen die het wel eerlijk verdienen!!!!

 27. Angela

  Eindelijk super irritant. Nu nog Nikkie.

 28. Ap

  Er kunnen er nog meer weg zoals,P de Vries,Nikki Plessen,Bridges Maasland enRonald Molenkamp,ik denk dat dat beter is.

 29. Geacynthia

  Ze was ook wel een beetje hyper en niet ter zake doende.

 30. bastian

  Ik vind Vivienne juist wel leuk. Frisse verschijning. Doet het wat mij betreft beter dan Bridget en Marieke.

 31. Ron

  @Bastian: laat je oren eens uitspuiten en doe wat aan je ogen. Dan wil ik je mening nog wel eens horen…

 32. Ron

  @Geacynthia: dat is het goede woord: hyper. En daar werd ik als kijker/luisteraar erg onrustig van. Ze straalt het verkeerde gevoel over aan de kijker. In het begin zei ik al over haar dat ze misschien beter bij het RTL Nieuws aan de slag zou kunnen gaan. Ze heeft de juiste toon niet voor Boulevard, ze neemt het te serieus. Er is nauwelijks een relativeringsmoment, dat komt niet in haar woordenboek voor. In het verleden stonden daar mensen aan de desk die dat wel hebben. Boulevard is altijd een beetje tongue in cheek geweest maar daar ontbreekt het nu aan in deze tijd en helemaal bij de kleine meid van de Assem.

 33. Gerit

  Jammer hoor al sinds Zoop fan van Vivienne ze deed het beter dan Bridget die hoeft helemaal niet meer terug te komen

 34. Derksen J.

  @geacynthia @ron, rtl boulevard is toch per definitie hyper en niet ter zake doenend. Beter Vivian dat Nikki Plessen of Peter R de Vries.

 35. Hatsevlats

  Zo wat een nieuws van deze overbodige nichten club droeftoetets

 36. Baudet For President

  Eindelijk die praatpop van een Vievenne weg! wat een naar mens is dat ook

 37. Jop 3746

  Kijkcijfer-expert in spé: Die kijkcijfers zijn idd niet meer wat ze geweest zijn, maar ik geloof dat Nick dat voornamelijk te danken heeft aan het feit dat ze favoriet Zwarte Piet de rug toegedraaid hebben.

  Bij Sinterklaas was eigenlijk best een amusante serie. Aangename leader, leuke opnamelocaties, redelijk goede acteurs.

  Genio de Groot is later nog aan de slag geweest als Sint Nicolaas voor de serie “Sint en Co” van RTL, maar die serie had alleen maar roetveegpieten dus is al snel ten onder gegaan aan een kijkerstekort. Had nog een rol voor Cynthia Abma als roetveegpiet.

 38. Daantje

  Complimenten voor Vivienne. Dikke duim omhoog. Klasse. Goed gedaan en graag tot ziens. Geniet van je vrije tijd.

 39. Bram

  Ik vind Vivienne een goede presentatrice en ze heeft een frisse uitstraling. Ze heeft zichzelf bewezen de afgelopen weken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.