Monique Westenberg wekt ergernis met Insta-reclames

Monique Westenberg, die dankzij haar relatie met André Hazes jr. een influencer geworden is, wekt ergernis op met de aanhoudende stroom van gesponsorde Instagram-posts. Dat is te volgen op het sociale medium. Sterren gebruiken hun volgers tegenwoordig om hen, op kosten van de sponsor, allerlei dingen aan te smeren. De oprechtheid is daardoor soms ver te zoeken op de socials. Westenberg prijst vandaag een dieetproduct aan dat 142 euro per maand kost.

Dat geld gaat naar eiwitsupplementen, een ‘detoxdrankje’, multivitamines en heel veel gebakken lucht. Het kan Monique niet schelen, want zij casht er lekker mee.

Vera, een van haar volgers, wordt er een beetje moe van. “Jammer dat je overal zo’n reclame voor maakt Mo ❤️“, merkt ze op.

Daar is Monique niet van gediend. “Ik doe dat niet ‘overal’ voor. Alleen de producten waar ik zelf achter sta en nog leuker, andere mensen, door mijn grote bereik, kennis mee kan laten maken zodat zij er ook blij van kunnen worden. Het is ook een groot gedeelte gunnen en dat voelt voor mij goed ❤️.

Ook Hennie ergert zich aan al die BN’ers die hun volgers gebruiken om te cashen. “Dat moet je maar bij Leontien Borsato zeggen die haar Insta gebruikt voor reclames… Er moet toch wat verdiend worden…

Een andere BN’er die van alles aanprijst op Instagram is Olcay Gulsen. Zij maakt vandaag reclame voor Nivea.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen