Mogelijk weer eerste tv-programma mét publiek: VI

Wilfred Genee vindt het een goed idee om de versoepelingen per 1 juni aan te grijpen om weer publiek toe te laten tot de studio van Veronica Inside. Dat heeft hij gezegd in zijn show op Radio Veronica. Net als de horeca mogen tv-studio’s vanaf maandag weer 30 bezoekers ontvangen. “Oké. Nou ja, dat zal dan wel weer een optie kunnen zijn. Dan wordt het een stuk gezelliger. We gaan natuurlijk ook nog een maandje door, dus dat lijkt me best een goed idee. Wat een goed idee inderdaad.

Genee mist het publiek behoorlijk bij VI. “Ik moet zeggen, we hadden de afgelopen weken een paar keer een uitzending en toen dacht ik: als er nu publiek was geweest – afgelopen vrijdag ook met Jan Boskamp – dan had het beter gewerkt.”

Waarom werkt het dan beter? “Omdat er dan dingen gebeuren, waarbij je het nodig hebt dat er mensen reageren. Anders werkt de grap niet zo goed.”

Ook achter de schermen van VI normaliseert de situatie weer een beetje, zegt Genee. “We hebben inmiddels onze visagiste er weer bij. Dat mag gewoon weer, met een mondkapje en handschoenen. Dan zien we er weer normaal uit.”

VI blijft nog de hele maand juni op de buis, al wordt het aantal afleveringen wel teruggeschroefd. In juni zal VI alleen op maandag te zien zijn en dus niet op vrijdag.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen