Carlo Boszhard laat piemel zien aan RTL-directie

Carlo Boszhard was er een jaar of twintig geleden zó op gebrand om zijn spelshow Cash & Carlo op de buis te krijgen, dat hij zichzelf naakt aanbood bij de programmadirecteur van RTL. Dat vertelt de presentator in weekblad Privé. Carlo liep naar het kantoor en ging in zijn blote naad tegenover de tv-baas zitten, een soort 50 tinten grijs waar je écht niet op zit te wachten. “Ik ben bereid ver te gaan om het best haalbare uit het vuur te slepen. Een extreem voorbeeld is de gameshow Cash & Carlo.

Er geloofden binnen RTL aanvankelijk maar heel weinig mensen in Cash & Carlo, vertelt de presentator. “Van toenmalig programmadirecteur Leo van der Goot mocht ik het aanvankelijk gaan maken, maar al snel ving ik geruchten op dat er last minute toch een streep door zou gaan.”

Dat was de druppel, vervolgt Carlo. “Toen ik dat hoorde, ben ik direct in mijn auto gestapt en zo snel mogelijk naar Hilversum gereden. Ik liep het kantoor van de directie binnen, liet mijn broek zakken en ging in m’n blote kont voor ze op een stoel zitten.”

Carlo zag op dat moment alle grenzen vervagen. “Je mag alles met me doen, zei ik. Maak foto’s en zet ze op internet, het maakt me niet uit. Als ik dit programma maar mag maken, want ik geloof erin.”

Het werkte, ze zegden ter plekke 18 afleveringen toe. We hebben er uiteindelijk 220 gemaakt“, besluit de presentator in Privé.

De tv-carrière van Boszhard heeft het afgelopen jaar een flinke impuls gekregen. Naast De TV Kantine, kreeg hij ook de tv-hit Married At First Sight in de schoot geworpen en maakte hij zijn opwachting als jurylid in The Masked Singer. Dat scheelt Peter van der Vorst een hoop traumatherapie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen