Meilandjes onthullen van welke tv-hit ze zélf fan zijn

De Meilandjes zijn veruit de grootste hit van SBS 6 en de hele Talpa Network-groep. Ze krijgen vast niet het salaris van Linda de Mol, maar weten haar wél te overtreffen. Week na week weten ze zo’n 1,5 miljoen kijkers te scoren op de zender, die ook onder leiding van John de Mol nooit echt omarmd is door Nederland. Maar naar welke televisiehit kijken ze zelf eigenlijk graag? “We zijn fan van Boer Zoekt Vrouw. Even een heerlijk rustmomentje met z’n allen“, zegt dochter Maxime.

Verder zijn de Meilandjes niet echt tv-kijkers, omdat ze geen lekkere televisiehoek hebben. In Veronica Magazine: “De televisie staat nu in de eetkamer en we zitten op eettafelstoelen. Heel ongezellig, met overal verlengsnoeren en zo.

Ze vindt het ook leuk om naar de Chateau Meiland-persiflage van De TV Kantine te kijken. “Dat we gepersifleerd worden bij de TV-Kantine is ook echt bizar, maar ongelooflijk leuk. Ik vind ons heel goed lijken. Behalve de neus van mijn vader, die is in het echt veel groter.

Tot slot laat Maxime weten dat ze het nog altijd een gekke ervaring vindt als ze worden besproken in een tv-programma. “Zoals laatst toen ik een bikinifoto postte op Instagram en dat ‘nieuws’ werd in Boulevard en Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen