Coronacrisis: Roxeanne Hazes huilt geen BN’er-tranen

Door de coronacrisis heeft Roxeanne Hazes haar inkomen terug zien gaan naar nul euro, maar toch laat ze de bekende BN’er-tranen achterwege. Ze prijst zich gelukkig geen big spender te zijn. Dat geeft ze aan in Veronica Magazine. Haar muzikale collega René Froger haalde deze maand het nieuws, nadat hij riep dat artiesten het hardst getroffen zijn van iedereen tijdens de coronacrisis. Die BN’er-tranen kwamen hem op flink wat kritiek te staan. Hazes staat er iets anders in.

Het is niet anders, aldus Hazes. “Alles is afgelast, dus er komt nul inkomen binnen. Dat is lastig, maar gelukkig zijn Erik en ik geen spenders.”

Als je geen tonnen uitgeeft, heb je ook geen tonnen nodig. “We hebben geen dure auto, we wonen niet in een duur huis, we kopen geen dure spullen. Daardoor hebben we een buffer kunnen opbouwen, wat een hoop scheelt.

Hoe gaat ze om met de coronacrisis? “Ik ben niet bang, maar we hebben alle maatregelen genomen om het virus zo ver mogelijk uit de buurt te houden. Vrienden komen niet meer langs en wij gaan ook niet onnodig de deur uit. Op die manier proberen we het onder controle te houden.”

Als ik naar die kleine kijk, dan lukt dat aardig. Hij heeft totaal geen besef van wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Het is fijn dat we onze stress niet op hem overdragen.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen