Coronacrisis: Roxeanne Hazes huilt geen BN’er-tranen

Geplaatst op di 12 mei 2020 om 14:00

Door de coronacrisis heeft Roxeanne Hazes haar inkomen terug zien gaan naar nul euro, maar toch laat ze de bekende BN’er-tranen achterwege. Ze prijst zich gelukkig geen big spender te zijn. Dat geeft ze aan in Veronica Magazine. Haar muzikale collega René Froger haalde deze maand het nieuws, nadat hij riep dat artiesten het hardst getroffen zijn van iedereen tijdens de coronacrisis. Die BN’er-tranen kwamen hem op flink wat kritiek te staan. Hazes staat er iets anders in.

Het is niet anders, aldus Hazes. “Alles is afgelast, dus er komt nul inkomen binnen. Dat is lastig, maar gelukkig zijn Erik en ik geen spenders.”

Als je geen tonnen uitgeeft, heb je ook geen tonnen nodig. “We hebben geen dure auto, we wonen niet in een duur huis, we kopen geen dure spullen. Daardoor hebben we een buffer kunnen opbouwen, wat een hoop scheelt.

Hoe gaat ze om met de coronacrisis? “Ik ben niet bang, maar we hebben alle maatregelen genomen om het virus zo ver mogelijk uit de buurt te houden. Vrienden komen niet meer langs en wij gaan ook niet onnodig de deur uit. Op die manier proberen we het onder controle te houden.”

Als ik naar die kleine kijk, dan lukt dat aardig. Hij heeft totaal geen besef van wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Het is fijn dat we onze stress niet op hem overdragen.

Foto: SBS
27 Reacties op “Coronacrisis: Roxeanne Hazes huilt geen BN’er-tranen”


 1. Defano28

  Topwijffie. Begrijp nooit waarom ze altijd zoveel haat krijgt. Doet tenminste gewoon lekker normaal, geen kapsones (in tegenstelling tot haar broer) en verdient gewoon de kost met haar passie en door hard te werken (of je de muziek nu goed vindt of niet). Ben geen fan van de muziek maar met haar is helemaal niets mis joh.

 2. KlimaatOptimist

  Sluit me aan bij Defano..
  Is niet mijn muziek, maar ze is normaler dan haar die gekke broer van haar..
  Die doet er alles aan om maar in de spotlights te komen om op die manier toch een beetje op z’n pa te lijken..

 3. Eveline

  Top meid! Kunnen veel BN’ers een voorbeeld aan nemen waaronder haar broer,

 4. Priscilla

  Roxeanne wordt alleen geboekt omdat haar achternaam Hazes is. Bijna iedereen die haar heeft horen ‘zingen’ in De Wereld Draait Door, waar ze helemaal door de mand is gevallen, moest daar wekenlang van bijkomen. Het is een marteling om naar haar te luisteren of per ongeluk haar te gewaagde foto’s op internet te zien langskomen.

 5. Lies

  Als je geen vrienden hebt kunnen ze ook niet langskomen.

 6. Marcel

  @Lies, ik wil wel je vriendje zijn hoor, kan ik bij je langskomen.

 7. Sjaak

  Ik zou der doen.

 8. Koetjesreepen

  @Priscilla tja, die mensen beslissen toch zelf wie ze boeken? En zij vind het leuk om te doen dus ik zie geen probleem. Blijkbaar is er toch vraag naar haar en zij biedt aan. Win-win.

  Kijk jij bent of werkloos of je zit onder werktijd op MC zure bittere haatberichtjes te plaatsen. En jij krijgt ook gewoon betaald. Ook niet echt bewonderingswaardig he. Jij doet blijkbaar ook niet echt je best voor je centen of je hebt het niet druk of wat dan ook. Toch komt er geld bij je binnen. Valt ook genoeg over te zeggen. Kan me moeilijk voorstellen dat zo iemand wel in de top van haar professie werkt. Zo’n uitblinker zul je dus zelf ook niet zijn ;-).

 9. Danny

  Ze vergeet te vertellen dat mama Rachel tig miljoen op de bank heeft van o.a. alle Hazes concerten. Dus ja waar zou ze zich druk om maken.

 10. Voetballuh!

  @Priscilla inderdaad wat Koetjesreepen zegt. Doe s ff niet zo verbitterd joh. Als je alleen geld mag verdienen als je in de absolute top meedraait van je vakgebied zou jij waarschijnlijk ook werkloos zijn samen met 99% van de rest van Nederland.

 11. Bep

  Ze is wel leuker dan haar broer en moeder maar zingen moet ze niet doen.Ook niet in bikini op de foto in de Privé.

  Gewoon lekker binnenblijven.

 12. Donald Dumb

  Haar down-to-earth mentaliteit is lovenswaardig maar laat haar alsjeblieft stoppen een zangeres uit te hangen. Zingen is niet haar talent.
  Die kwallebal van die broer van haar zou eens n voorbeeld aan haar mentaliteit moeten nemen…

 13. M!

  @Priscilla, dom zuur wijf. Het slaat nergens op wat jij daar blaat!

 14. Roxeanne Hazes

  Ik ben alleen verslaafd aan seksspeeltjes van Ali express ik blijf maar kopen. Ik wacht nog steeds op mijn nieuwe skippybal met vastgemonteerde realistische pik van 30 cm.

 15. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Die wenkbrauwen?! Heeft dat meisje geen spiegel, dit kan toch niet?

 16. 😷Paulus

  😷Volgens mij is zij👩‍🦱de enige in de familie met beide voeten op de grond. Niks mis mee. Anderzijds, geen prettig geschiedenis.

 17. ed

  Heb helemaal niets met de familie Hazes maar het lijkt erop dat dit de verstandigste is. Prima antwoord

 18. Keta Minek

  Goh de fanclub is ook weer actief op MC? Dat kind doet precies wat ze altijd zou moeten doen. Thuis op de bank van een uitkering of royalties van papa leven. Niet zingen, of hoe dat geblaat van haar ook mag heten. Dus heeft ook totaal geen platform of aandacht nodig, anders dan wat de gemiddelde talking head in Man Bijt Hond krijgt.

 19. Snorlax

  Eens met @Defano.

  Die walgelijke, viezige, anabool gebruikende, dwerg van een broer van d’r zou eens een voorbeeld moeten nemen aan de manier waarop z’n zus zich opstelt.

 20. Donald Dumb

  Volgens de meest recente poll hier wil 89% die broer van dr niet meer op TV zien…
  Wat zou het resultaat zijn van zo’n poll voor de hele fam. Hazes?

 21. Voetballuh!

  @keta minek Then again, als je het zo bekijkt kan 99% van Nederland net zo goed thuis blijven van z’n werk op dat ze niet bij de top van hun professie behoren. Ik weet zeker dat we hetzelfde over jou en je werk kunnen zeggen.

 22. tim

  Geweldig dit, gewoon normaal. accepteren zoals het is en er het beste van maken

 23. gringo

  Lekker wijf. Kan niet zingen, maar daar komt toch niemand die het niet wil horen. Zij zou mij een groot plezier doen als zij helemaal naakt ging. Bellen mag ook. 23cm.

 24. Kse

  Zij denkt ook dat ze Kylie Jenner is…

 25. Ynneke Derckx

  Van mij mogen ze de hele proletenfamilie Hazes openbaar executeren. In de arena bijvoorbeeld op de middenstip. Weg met die volgevreten “helden”. En die neeger van een Humberto Tan mag het presenteren.

 26. Abij

  Ik vind haar de enige in de familie Hazes die normaal nuchter en sociaal is een mooi vrouwtje om te zien die zich niet schaamt voor lijf en leden! Kan haar moeder en broer nog veel van leren. Ik snap dat ze geen contact met haar broer heeft! Ontspoorde jongen!!!!!

 27. Maria

  Ik was zeer blij verrast over haar bijdrage in het 4 mei programma.
  Ze sprak prachtig, vlot en zeer betrokken met haar geïnterviewde gast.
  Ze raakte de draad niet kwijt tijdens haar mooie volzinnen. Echte petje af en een verademing na de vreselijke ordinaire aanwezigheid van ml ieder en broer in de media.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.