Meiland-peuter moet mondkapje op in Frankrijk

De Meilandjes moeten flink wennen aan de coronamaatregelen in Frankrijk. De familie ging afgelopen weekend naar het centrum van Limoges om even lekker te shoppen, maar comfortabel was het niet. Dat heeft pater familias Martien Meiland laten weten aan Showniuws. Meiland vond het een stressvolle ervaring. “We kwamen zelfs in een soort groot warenhuis en toen zeiden ze tegen ons dat kleine Claire ook zo’n ding op moest“, zegt hij, wijzend op zijn 2-jarige kleindochter.

Onzinnig, vindt Meiland dat. “Die dingen zijn veel te groot voor dat meisje, dus van dat hele gezicht zag je alleen nog de oogjes. Maar wij gingen die roltrap op en Claire dacht: krijg maar de… en die trok hem af.

Wat een gedóe, vindt hij. “Wij zijn heel blij dat vorige week maandag alle winkels gewoon weer open gingen, dus wij zijn afgelopen zaterdag voor het eerst door de stad Limoges gaan. Maar het is zo vreemd.

Het shoppen is niet meer zoals het wel, aldus Meiland. “Want als je een winkel binnengaat staat er al sowieso iemand bij de deur met zo’n pompje dat je je handen moet wassen en je moet allemaal zo’n ding op, zo’n masker.

Later dit jaar remigreren de Meilandjes naar Nederland, waar ze een miljoenenboerderij hebben gekocht. Het is niet bekend hoe het dan verdergaat met hun kijkcijferhit Chateau Meiland.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen