Maxime Meiland reageert op kritiek dat ze vader imiteert

Net als iedere andere BN’er moeten ook de Meilandjes regelmatig kritiek incasseren. Dochter Maxime Meiland krijgt bijvoorbeeld het verwijt dat ze op televisie meer en meer haar vader Martien Meiland begint na te doen. Dat soort persoonlijke kritiek vindt ze lastig, vertelt ze in Veronica Magazine. “Nou ik vond dat laatst wel moeilijk. Er werd toen gezegd dat ik te veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was. Tja, misschien is dat wel zo.”

Maxime vindt dat helemaal niet zo gek. “We zitten continu op elkaars lip en ik ben tenslotte zijn kind. Logisch dat ik dingen van hem overneem.

Toch raakt die kritiek haar. “Fijn is het niet natuurlijk. Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt. Maar terecht zeggen mama en papa dan meteen: ‘Maak je niet druk! Dat waait wel weer over’. En ze hebben gelijk, zo moet ik dat naast me neerleggen.

Zelf begint Maxime nu een echte influencer te worden. “Ja, haha, ik haat dat woord, maar het lijkt er inderdaad wel op. En eerlijk: ik vind het allemaal heel erg leuk om te doen. Om een mooie foto te maken voor Instagram, pak ik echt uit.

Is een eigen realityserie wat voor haar? “Dát weet ik nog niet zo goed. In ieder geval niet mijn eigen realityshow denk ik. Ik denk juist dat de kracht van Chateau Meiland zit in de chemie tussen ons als gezin.”

Ik ben in mijn eentje denk ik veel minder interessant. Maar ik sta open voor van alles, dat wel.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen