MAX Vakantieman gaat gewoon door ondanks corona

De kijkcijferhit MAX Vakantieman gaat gewoon door, ondanks dat er door het coronavirus geen hond op vakantie kan. De eerste aflevering is op maandag 8 juni, direct na het Achtuurjournaal. Dat heeft de omroep laten weten. Het hele seizoen zal in het teken staan van het coronavirus. “Komende zomer zal voor iedereen anders zijn dan normaal en het is maar de vraag óf het mogelijk is om met vakantie te gaan. Wat verandert er in de reissector, welke problemen komen er aan het licht?

Een belangrijk onderwerp zal de ‘anderhalve-meter-vakantie’ worden. “Ondanks dat het hoogst onzeker is of er überhaupt gereisd kan worden komend vakantieseizoen, zullen veel mensen vrij zijn in de zomerperiode.”

De mensen moeten toch wat te doen hebben. “Vinden we nieuwe creatieve mogelijkheden, zoals even ontspannen in eigen land? Kunnen we straks toch weer op vakantie naar het buitenland, en zo ja hoe? En hoe ziet een anderhalve-meter-vakantie eruit?

Er worden ook zorgen besproken. “Wat als je bijvoorbeeld al een aanbetaling hebt gedaan, maar door het coronavirus niet in het vliegtuig, de auto of trein kunt stappen naar de beoogde vakantiebestemming?

Nieuw in het programma is Piet Paulusma. “Hij zal vanaf dit seizoen het team van MAX Vakantieman versterken, uiteraard met zijn weerbericht.

Foto: MAX, Stef den Boer

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen