Mark Rutte vrolijkt Gordon op: ‘Jezus, ik ben opgelucht’

Waar Gordon aan het begin van de week nog in een coronadepressie belandde, werd de SBS 6-ster gisterenavond behoorlijk opgevrolijkt door minister-president Mark Rutte. Hij kondigde op een tv-persconferentie aan dat de horeca per 1 juni weer geleidelijk open mogen en gelukkig zat Goor voor de buis. De entertainer volet zich nu een stuk beter. “Nou, eindelijk iets van positief nieuws. Vanaf 1 juni mag de horeca weer beperkt open mét reserveringen“, aldus de zanger en presentator.

Gordon hoopt dat de mensen gaan reserveren voor zijn horecatenten. “Dus ik zou zeggen: voor de lekkerste koffie van Amsterdam en de lekkerste burgers van Amsterdam: enjoyblushing.com en theburgerroom.com. Ook in Blaricum moet alles gereserveerd worden, dus ik zou zeggen: achter de computer.

Alle horeca moeten nu strijden om de Nederlandse consument, want de toerist is er niet. Wat is Gordons unique selling point? “Vanaf 1 juni verwelkom ik iedereen persoonlijk! Ik weet niet hoe ik dat ga doen met drie zaken, maar Jezus: wat ben ik opgelucht.

Het is in elk geval een goed begin en ik hoop dat de andere sectoren ook zo snel mogelijk groen licht krijgen. Al mijn collega-artiesten die werkeloos thuis zitten: ongelooflijk zware tijden voor hen. Ook mijn hart gaat uit naar al die prachtige artiesten die op dit moment niks te doen hebben. Dat vind ik echt verschrikkelijk. Heel veel sterkte.”

Foto: Instagram

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen