Katja Schuurman doet Trumpje: ‘Fake news media!’

Katja Schuurman doet een Trumpje. Ze riep maandag in de talkshow Beau dat ze alcohol niet zo lekker vindt tijdens haar zwangerschap, baalde dinsdag van de ophef en komt nu met een fake-news-media-achtige ontkenning. “Mijn uitspraak bij Beau wordt nu verdraaid. Ik wilde juist duidelijk maken dat ik mijn gezondheid heel serieus neem, zeker in deze situatie“, laat ze weten in een reactie. En dat terwijl ze toch zelf heeft gezegd alcohol te hebben geproefd tijdens haar zwangerschap.

De uitspraken die Schuurman bij Beau deed zijn hier letterlijk terug te vinden. Ook het RTL Boulevard van haar eigen RTL 4 heeft de presentatrice geciteerd. Nu lijkt ze haar eigen uitspraken te ontkennen.

Schuurman hoopt de kritiek te smoren met een kort statement: “Uiteraard weet ik dat alcohol drinken slecht is, zeker tijdens de zwangerschap.

Een halfjaar geleden raakte Schuurman in opspraak vanwege een vermeende seksvlucht met KLM. Hoewel haar management aanvankelijk bevestigde dat ze een officiële waarschuwing heeft gekregen van de airline, schoot Schuurman later in de ontkenning.

Lees ook: Katja vindt alcohol tijdens zwangerschap minder lekker (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen